клапана е нов,ама идва ли вакуум до него и с какво подналягане.тази кола за да не върви ,ако ще и като параходна свирка да е издухана има няколко причини.некоректно управление на геометрията на турбото,починал дебитомер,спукани турбопътища,окензан егр клапан и още няколко неща ,за които не ми се пише.пак ти казвам,ако ще и мерцедес да си купиш ,ще си все тая в оная-трябва ти диагностика и то живи данни.ако ми е пред очите бих я направил веднага.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило 115 JTD-Липса на мощност...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Първо да изказа благодарности на S_BANKOV и колегата му Стефан, че ме посрещнаха и отделиха време и обърнаха адекватно внимание!
Второ... Имам нов проблем
П.П. Това не е моята кола на видеото, проблема е идентичен едно към едно... Прави го само като е хладно времето сутрин или след валежи. Като я напече хубаво проблем няма.
Коментар
-
Zeroone написа: Преглед на мнениетоНай-лошото е, че нищо не открихме. Явно тези мотори толкова си могат. Разочарован съм от Common rail системите...
Коментар
-
Zeroone написа: Преглед на мнениетоОтговора е много прост... Не знам дали ще ме докара :D. Тя на баирите спира да помисли и да почине. Вчера бях до Карлово. Трагедия . Още повече съм с Много лошо работно време и трябва да ви занимавам да я докарам в събота или неделя.
Иначе майната му на пътя и, че ще изгоря малко нафта.
Но може да пишеш адрес и телефон на лични.Либра 1,9 жтд 2000г. LX
Фиат Крома 1,9 2009г.
Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.
Коментар
-
След като проблема се появява след дъжд,клапана,управляващ геометрията на турбината трябва да се провери и почисти. Намира се зад предната броня. А тези мотори имат голям запас от мощност.Последна редакция от dobrujanetza; 05.06.2017, 23:53.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар