Здравейте! Пускам тема отново за моето Стило. След като оправихме центровката колата още няма мощност.
Най-лошото е, че грешки не отчита. Нито на дисплей, нито на диагностика.
Колата е мудна, тромава- не е каквото трябва да е за 115 к.с. Не съм някой състезател, че да й правя тунинг или др. Искам да си я карам, но да си ги има тези коне. Не играят обороти. Пали съвсем нормално независимо топла или студена. Турбото се чува, но не сме го сваляли да се преглежда. На диагностика отчита, че работи нормално.
До тук какво съм сменил или направил:
1. Презацепване. Колата утихна, но мощността не се промени особено.
2. Сменен преобразовател на налягането с нов! Ако има промяна то е такава, че не се усеща.
3. Сменен дебитомер с такъв втора ръка. Разлика има много слаба в подаването на газ.
4. Сменени дюзи 4 броя. След тях имаше промяна, но едва доловима.
Да подчертая, че колата не пуши нито сиво, нито черно, нито бяло. От никъде вече не тече нафта( леко течеше от обратната до помпата.)
Давайте идеи... Че страшно ми писна!
Благодаря!
Най-лошото е, че грешки не отчита. Нито на дисплей, нито на диагностика.
Колата е мудна, тромава- не е каквото трябва да е за 115 к.с. Не съм някой състезател, че да й правя тунинг или др. Искам да си я карам, но да си ги има тези коне. Не играят обороти. Пали съвсем нормално независимо топла или студена. Турбото се чува, но не сме го сваляли да се преглежда. На диагностика отчита, че работи нормално.
До тук какво съм сменил или направил:
1. Презацепване. Колата утихна, но мощността не се промени особено.
2. Сменен преобразовател на налягането с нов! Ако има промяна то е такава, че не се усеща.
3. Сменен дебитомер с такъв втора ръка. Разлика има много слаба в подаването на газ.
4. Сменени дюзи 4 броя. След тях имаше промяна, но едва доловима.
Да подчертая, че колата не пуши нито сиво, нито черно, нито бяло. От никъде вече не тече нафта( леко течеше от обратната до помпата.)
Давайте идеи... Че страшно ми писна!
Благодаря!
Коментар