Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скоростен лост на Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Скоростен лост на Стило

Здравейте,вече шеста година карам моето Стило и не съм имал проблем със ск.лост,но тази година скоростите ми замръзнаха.Не само в много студените дни,но и при температури около нулата пак замръзват.Взех течна грес и пръсках ябълката на лоста,гресирах я и пак замръзва.Онзи ден един приятел ми откачи двете жила от лоста до кутията и ги напълни със течна смазка.Днес около 10 ч.пак замръзна.Колеги някой сблъсквал ли се е с този проблем?Дайте съвет,моля.
    STILO-2003-115 HP-JTD Power
    Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

В големите студове се получи същото и при мен.Днес източих маслото на скоростите имаше близо 1л. повече налях колко трябва всичко си дойде на място.

Коментар

еее,стига бе ,източи масло и хоп -имаш си скорости.мислете логично,а и станете синоптици

Коментар

Проблема е бил конденз в маслото на скоростите, който е замръзвал?

Правилно ли съм разбрал ?
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Един литър повече и не точното, при -20 направо не се движеше лоста на скоростите.

Коментар

Благодаря, колеги.Ще проверим маслото в кутията-макар,че скоро го проверявах и беше добре.
            STILO-2003-115 HP-JTD Power
            Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

Коментар

Working...
            X