Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Stilo има ли DPF?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Вместо да се кланяш по-лесно и някак си по-мъжкарско е да напишеш: Извинявай, прав си.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Моя въздушен струваше 10 лв от косер и го смених пред самия косер на улицата...

Коментар

ntodorov написа: Преглед на мнението
          Вместо да се кланяш по-лесно и някак си по-мъжкарско е да напишеш: Извинявай, прав си.

Е, чак по-мъжкар да ставам и да ти се извинявам!
          По-скоро бих написал:
          СЪЖАЛЯВАМ , че не спрях където трябва!
          FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Е, чак по-мъжкар да ставам и да ти се извинявам!
            По-скоро бих написал:
            СЪЖАЛЯВАМ , че не спрях където трябва!
            Да. Така трябваше да направя и аз. Форум е, а за съжаление тук спирачките не ми държат...
            Мнителността ми е чужда и за това не я приемам, когато е насочена към мен.
            Въпреки това, не ми пречи да се извиня, ако съм приложил неуместна дързост в защита на
            истината си.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

На моята ѝ слагам Тотал С2, така излиза по спецификация от книжката. И съм в огромно чудене дали С3 е по-добро, щото на Тотал често е по-евтино.
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Относно сервиза на Опел. Идеята нa колегата беше друга според мен.
                Колегата Flow е връзкар и му го сменят за 85 лева. Коелга, ntodorov, ти си купил автомобила нов от Опел и използваш отстъпка. И аз имам познати там, и аз както писах използвам отстъпка. Но опитът ми с оторизирани сервизи показва, че отидеш ли без никого да познаваш, ще ти отрежат главата от кръста.

В Мазда - София си смятаха и смазочни материали (считай спрей), по стотинки за грам.
                И понеже едната ни служебна кола е Зафира, извънгаранционна, която аз обслужвам в "Дженеръс Ауто" Опел - София, няма да ти казвам там за какво дране иде реч.
                Последна редакция от PSG; 27.02.2017, 23:35.

Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100

Коментар

Working...
                X