Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo има ли DPF?
Collapse
X
-
Flow написа: Преглед на мнениетоA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
rangel88
-
ntodorov написа: Преглед на мнениетоВместо да се кланяш по-лесно и някак си по-мъжкарско е да напишеш: Извинявай, прав си.
Е, чак по-мъжкар да ставам и да ти се извинявам!
По-скоро бих написал:
СЪЖАЛЯВАМ , че не спрях където трябва!FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Flow написа: Преглед на мнението
Е, чак по-мъжкар да ставам и да ти се извинявам!
По-скоро бих написал:
СЪЖАЛЯВАМ , че не спрях където трябва!
Мнителността ми е чужда и за това не я приемам, когато е насочена към мен.
Въпреки това, не ми пречи да се извиня, ако съм приложил неуместна дързост в защита на
истината си.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Относно сервиза на Опел. Идеята нa колегата беше друга според мен.
Колегата Flow е връзкар и му го сменят за 85 лева. Коелга, ntodorov, ти си купил автомобила нов от Опел и използваш отстъпка. И аз имам познати там, и аз както писах използвам отстъпка. Но опитът ми с оторизирани сервизи показва, че отидеш ли без никого да познаваш, ще ти отрежат главата от кръста.
В Мазда - София си смятаха и смазочни материали (считай спрей), по стотинки за грам.
И понеже едната ни служебна кола е Зафира, извънгаранционна, която аз обслужвам в "Дженеръс Ауто" Опел - София, няма да ти казвам там за какво дране иде реч.Последна редакция от PSG; 27.02.2017, 23:35.
Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар