Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мени си оборотите 1.9 жтд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мени си оборотите 1.9 жтд

Колата е мареа 1.9 110 кс на празен ход мени обороти

колата ти е мареа 110-смени си регулатора и ще спре да ги мени

Коментар

а възможно ли е да са дюзи

Коментар

Kupihsifiatshtotemnogoqk написа: Преглед на мнението
        а възможно ли е да са дюзи
        Възможно е ,но както каза колегата вероятноста да е регулатора е по голяма.
        Най добре отиди на диагностика да не смениш половината неща под капака и накрая да излезе някое маркуче или уплатнение.

Коментар

Обясни как мени оборотите?
          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа: Преглед на мнението
            Обясни как мени оборотите?
            http://vbox7.com/play:55dbd4d559

Коментар

Сега даже не иска да запали стига до 250 оборота някъде и не иска свети ми лампата за подгревните свещи но до вчера палеше на такива градуси.

Коментар

Сега даже не иска да запали стига до 250 оборота някъде и не иска свети ми лампата за подгревните свещи но до вчера палеше на такива градуси.
                Вероятността да е регулаторът вече е много по-голяма. Скоро колегите ще дадат своите предположения, но на първо четене симптомите са си типично "негови".
                Последна редакция от ntodorov; 10.02.2017, 10:26.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Регулатора е умрял
                  Bravo 1.9d 97г

Коментар

За съжаление на колегата и аз мисля така...

Коментар

dobrujanetza написа: Преглед на мнението
                      За съжаление на колегата и аз мисля така...
                      Защо за съжаление? Не е ли по добре регулатор от дюзи сега замерих подгревните свещи нито едната не работи.

Коментар

Защо за съжаление? Не е ли по добре регулатор от дюзи сега замерих подгревните свещи нито едната не работи.
                        Колегата има предвид, че регулаторът е скъпа и неремонтопригодна част. Не се води консуматив и макар и необичаемо се поврежда. Ти си имал този "късмет". Що се касае за дюзите - и да не е
                        в тях причината, едно изпитване на стенд въобще не може да им навреди. Напротив - подобна манипулация с тях си е нещо, като превантивна и/или профилактична мярка, която
                        в последствие се отблагодарява и на автомобила, и на собственика пък дори и наглед да изглеждат добре нещата с тях. Що се касае за подгревните свещи - провери първо релето, което ги управлява. Въпреки, че непаленето в твоя случай при днешните температури няма да е от тях. Просто колата е събрала два проблема на едно място по едно и също време.
                        A17DTС/S

Коментар

За твое съжаление, защото олекваш с едни пари. А за подгряващите свещи- желателно е да ги смениш, защото един ден заради тях може и глава да сваляш. И да, по-добре регулатор, отколкото дюзи.

Коментар

Благодаря за мненията колеги,свещите ги свалих развиха се 3 от тях де другата ще чака, а относно регулатора какви пари е горе-долу аз ще я закача пак защото трябва да съм сигурен..

Коментар

Благодаря за мненията колеги,свещите ги свалих развиха се 3 от тях де другата ще чака, а относно регулатора какви пари е горе-долу аз ще я закача пак защото трябва да съм сигурен..
                              От 230 до 280 лева струва новия, като тези на Бош са в по-горния ценови диапазон.
                              A17DTС/S

Коментар

Working...
                              X