Колата е мареа 1.9 110 кс на празен ход мени обороти
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мени си оборотите 1.9 жтд
Collapse
X
-
Kupihsifiatshtotemnogoqk написа: Преглед на мнениетоа възможно ли е да са дюзи
Най добре отиди на диагностика да не смениш половината неща под капака и накрая да излезе някое маркуче или уплатнение.
Коментар
-
dobrujanetza написа: Преглед на мнениетоОбясни как мени оборотите?
Коментар
-
Kupihsifiatshtotemnogoqk написа: Преглед на мнениетоСега даже не иска да запали стига до 250 оборота някъде и не иска свети ми лампата за подгревните свещи но до вчера палеше на такива градуси.Последна редакция от ntodorov; 10.02.2017, 10:26.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
dobrujanetza написа: Преглед на мнениетоЗа съжаление на колегата и аз мисля така...
Коментар
-
Kupihsifiatshtotemnogoqk написа: Преглед на мнениетоЗащо за съжаление? Не е ли по добре регулатор от дюзи сега замерих подгревните свещи нито едната не работи.
в тях причината, едно изпитване на стенд въобще не може да им навреди. Напротив - подобна манипулация с тях си е нещо, като превантивна и/или профилактична мярка, която
в последствие се отблагодарява и на автомобила, и на собственика пък дори и наглед да изглеждат добре нещата с тях. Що се касае за подгревните свещи - провери първо релето, което ги управлява. Въпреки, че непаленето в твоя случай при днешните температури няма да е от тях. Просто колата е събрала два проблема на едно място по едно и също време.A17DTС/S
Коментар
-
Kupihsifiatshtotemnogoqk написа: Преглед на мнениетоБлагодаря за мненията колеги,свещите ги свалих развиха се 3 от тях де другата ще чака, а относно регулатора какви пари е горе-долу аз ще я закача пак защото трябва да съм сигурен..A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар