падна на 70лв. без добавката.Аз вчера сложих м10 д да покарам един ден да почисти двигатела и днес ще налея селенията, 10 на 40 пише на нея такава ли трябва да е. И някой може ли да каже колко масло побира двигатела , вчера сложих около 4,200 и щеката се качи до горе а ми се струва че предния път взе 5 литраМерси за отговорите на всички!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко струват тези работи
Collapse
X
-
reiban написа:падна на 70лв. без добавката.Аз вчера сложих м10 д да покарам един ден да почисти двигатела и днес ще налея селенията, 10 на 40 пише на нея такава ли трябва да е. И някой може ли да каже колко масло побира двигатела , вчера сложих около 4,200 и щеката се качи до горе а ми се струва че предния път взе 5 литраI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
reiban написа:падна на 70лв. без добавката.Аз вчера сложих м10 д да покарам един ден да почисти двигатела и днес ще налея селенията, 10 на 40 пише на нея такава ли трябва да е. И някой може ли да каже колко масло побира двигатела , вчера сложих около 4,200 и щеката се качи до горе а ми се струва че предния път взе 5 литраМерси за отговорите на всички!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
reiban написа:не пари не съм давал дори и на майстора щом казвате сега ще отида да купя едно промиващо масло и ще хвърля това което съм сложил и ще го промия и после слагам селенията.Така смятам че ще поправя грешката. На евро 7 дали имат такива масла.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
ами вече двама "майстори" ми казват че маслото ми е много черно има нужда от промивка и затова искам да направя.Когато купих колата този който ми сменя за първи път маслото ми каза следващия път задължително промивка каза за това масло което го изкара че сигурно е доста над 10000км. И затова искам да направя .Незнам какво е твоето предложение. А и незнам с какво масло е каранаFiat Marea 1,9TD100
Коментар
-
reiban написа:ами вече двама "майстори" ми казват че маслото ми е много черно има нужда от промивка и затова искам да направя.Когато купих колата този който ми сменя за първи път маслото ми каза следващия път задължително промивка каза за това масло което го изкара че сигурно е доста над 10000км. И затова искам да направя .Незнам какво е твоето предложение. А и незнам с какво масло е каранаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
reiban написа:ами вече двама "майстори" ми казват че маслото ми е много черно има нужда от промивка и затова искам да направя.Когато купих колата този който ми сменя за първи път маслото ми каза следващия път задължително промивка каза за това масло което го изкара че сигурно е доста над 10000км. И затова искам да направя .Незнам какво е твоето предложение. А и незнам с какво масло е каранаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Стига бе, нека го подмие човека, не се знае дали не са слагали някакви бози във старото масло, изобщо аз съм на мнение че не е излишно това. Естествено не на всяка смяна Обаче като се прави, да се прави така както ти казахме - с масло за промиване. Хората са го измислили, защо трябва да преоткриваме топлата вода.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
reiban написа:NinoКажи какво да направя тогава сега да хвърля това масло и после да си налея направо селенията ли.Nino написа:Промивното масло се налива около 80% от щатното и колата се оставя да работи за 15-20-30 мин.Масления филтър не се сменя.После се източва, сменя се филтъра И се налива свежото.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар