Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем, марейката гасне при 2000 оборота

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем, марейката гасне при 2000 оборота

Здравейте колеги,
    Имам проблем, марейката е 1,9 жтд , пали работи но понякога ,особено при студен мотор като стигне 2000 оборота и гасне.Завъртам ключа веднага,пали без забележки. като затопли мотора спира да го прави .форсирам ,първа ,втора,трета, върви на пушка , обаче като си карам спокойно, след 20 - 30 км. и пак изгасне.Искубах алармата, викам си от това ще да е , ама не, пак същата работа.
    Може ли да ме насочите от какво може да се получава това гаснене

Диагностика! Закачаш, четеш, гледаш живи данни и разбираш, какъв и е проблема!
    От много неща може да гасне в движение.

Хубаво е да ползваш търсачката на форума!
    Ако напишеш "Гасне в движение" в дизеловия раздел има над 20 подобни теми!
    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Е да де, аз потърсих, намерих ,ама сякаш темите които намерих не отговарят на симптомите които дава моята "мариетка"
      о.к. сега ще потърся отново да видя какво ще излезе

Коментар

имал съм подобен проблем на ситроен ксара HDi и доколкото си спомням трудно се установи и в крайна сметка след смяна на регулатор проблема се разреши.това обаче не значи ,че и при теб ще е същото,така,че гледайте живи данни.

Коментар

Горивния филтър последно кога е сменян?
          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Горивния филтър го смених пролетта. През лятото 3 пъти ходих до морето и толкова и е карането. Но нищо , утре ще сменя филтъра, и ще пробвам да почистя въпросния регулатор, пък ако остане време, ще сваля и резервоара, и него да почистя.
            Ако не се получи ще питам за свестен диагностик.

Питай патило не старило !!!
            Последна редакция от mastifo; 30.12.2016, 18:53.

Коментар

Working...
            X