Здравейте имам Stilo 1,9 JTD кара го жена ми,оня ден както карала озпушило бял пушек и изгаснало на една улица.Отидох след няколко часа завъртях запали и веднага угасна като изписа Low oil pressure повече не запали.Ясно е че превода е ниско налягане на маслото но какво може да го е причинило.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Low oil preassure и бял пушек
Collapse
X
-
Колега , тука можем да изредим поне 20 причини за проблема и да се вкараш в някой филм , затова закарай колата при някой читав майстор да ти я погледне и после пиши какво се е установило.Успех!koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
-
"Low oil pressure"
Ниско налягане, ами като е изгаснал мотора как да има нормално налягане на маслото? То (налягането) пада през ниския праг и изписва аларма. Тук, според мен, проблемът трябва да се търси в гасненето на мотора.
Мисля, че и при мен с бравото при тръгване на трета и угасване на мотора, съм виждал подобно съобщение.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Давайте акъли,един приятел го закачи на диагностика показа само че подгрева не работи.
Свалих релето и контактите му бяха нагорели почистих ги и го закачих на мястото му,не пали,разкачих
ауспуха преди катализатора да не би да е запушен пак не пали,разглобих ЕГРа да не е запушен не е,продухах
маркуча на излишната нафта не е запушен,изкарах и почистих контактите на всички релета и нищо,не ще и неще.
Регулатора на налягане работи.
Коментар
-
sashokoem написа: Преглед на мнениетоМисля че ми каза че е 500атм.
Според мен е регулатора.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар