Приятели имам теч на антифриз отзад под голектора. Че е от гарнитурата съм сигурен. Много малко обаче споделям опасенията на майсторите за спукана глава/блок/колектор. Това е така защото не са налични никои от симптомите на спукана глава а именно: маслото си е чисто, антифриза не съдържа масло, мошността не се е променила. Теча обаче не е никак малък. В момента колата се разглобява и затова бързам да споделя че да не ме изпързалят. В най-лекия случай според думите на майсторите ще сменят гарнитурата и ще шлайфат главата. Питам обаче понеже знам че колата не е прегряла дали е нужно шлайфане. Може ли да се проври дали е изкривена и да избегнем шлайфането. Ако разбирасе не се окаже че наистина е спукана главата. Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля помощ Пунтото!
Collapse
X
-
Re: Моля помощ Пунтото!
gumzata написа:Приятели имам теч на антифриз отзад под голектора. Че е от гарнитурата съм сигурен. Много малко обаче споделям опасенията на майсторите за спукана глава/блок/колектор. Това е така защото не са налични никои от симптомите на спукана глава а именно: маслото си е чисто, антифриза не съдържа масло, мошността не се е променила. Теча обаче не е никак малък. В момента колата се разглобява и затова бързам да споделя че да не ме изпързалят. В най-лекия случай според думите на майсторите ще сменят гарнитурата и ще шлайфат главата. Питам обаче понеже знам че колата не е прегряла дали е нужно шлайфане. Може ли да се проври дали е изкривена и да избегнем шлайфането. Ако разбирасе не се окаже че наистина е спукана главата. Благодаря!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Залагам на гарнитура на главата!Щом е избила навън няма как да ти се омеши с маслото!Нова гарнитура,шлайф на главата,дано се сетят да погледнат и блока как е и си ти!П.С-Накарай ги да ти видят и гумичките на клапаните-защото ако са тръгнали да спичат по добре си ги смени сега,отколкото нов ремонт след време-а и не са скъпи Успех колега!Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
-
gumzata написа:Нино напипа вярната посока. Нищо и няма на гарнитурата ами едната от въпросните тапи на главата е сдухала. Мерси все пак за всички мнения и препоръки Колата отново е в играта!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар