Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с паленето.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с паленето.

Здравейте колеги, имам Fiat Skudo 1.9td 98г. и сутрин като е студено не може да пали.
    След като запали вече и загрее си пали нормално.
    Искам да ви попитам на какво може да се дължи това за сегменти ли е или има проблем с клапаните защото ми казаха че може и да е от тях?

Благодаря предварително

А подгревни свещи и дюзи?
    koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442

Коментар

Тях съм ги сменил.

Коментар

За
        Здравейте колеги, имам Fiat Skudo 1.9td 98г. и сутрин като е студено не може да пали.
        След като запали вече и загрее си пали нормално.
        Искам да ви попитам на какво може да се дължи това за сегменти ли е или има проблем с клапаните защото ми казаха че може и да е от тях?

Благодаря предварително
        Хептен ли не пали или от 5/6 път????
        Нещо да мига по таблото????
        Да прекъсва хърка дими от зад като запали???
        Дай малко инфо де клип.

Коментар

Тогава не е зле да замериш налягането в цилиндрите и тогава да се правят изводи.Също и проверка на клапана на помпата.
          koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442

Коментар

За клапана на ГНП ще ти дам един акъл..
            Като въртиш на стартер излиза ли пушек отзад през ауспуха. Ако да значи имаш нафра в цилиндрите и следовстелно клапана пуск стоп работи.
            И самото въртене на празно без нафта звучи други яче ама се иска да си надарен от Бога технически.

Коментар

Изобщо не пали, пали когато някой ме дръпне и има чукане все едно чукат повдигачите нещо от сорта, нищо не мига по таблота, и като запали изпушва бял дим и това е.

Коментар

провери първо дали идва напрежение до свещите и след това компресия.едно от двете не е наред,дано да е първото

Коментар

Ако това 1.9 тд е като моето тд 100 зор ще видиш в последната свещ...
                  Ако е в подгрева пробвай сутринта с топъл компрес дали пали. Хладка вода по маркучите крушите филтъра горивния помпа тръбичките за дози.. Да кажем 2/3/4/5 литра най добре от чайник да поливаш бавно бавно НО НЕ ВРЯЛА!!!

Коментар

Не мога да повярвам!Толкова много хора дават съвети без дори да знаят за каква кола става дума!
                    Колата е с мотор на Пежо.Мотора е предкамерен и тук има добри предположения за подгрева и захранването на свещите.
                    Трябва проверки на всички условия за "взрив",те не са много,а за това трябват познания и инструменти.
                    Успех!

Коментар

Ако бяха добавили и подправки като черен пипер, сол на вкус... щеше да запали със сигурност. Толкова много не се бях смял от отдавна.
                      Както каза Специалиста отивай при човек които разбира да провери първо лесните и евтини неща.

Коментар

chaveto написа: Преглед на мнението
                        Ако бяха добавили и подправки като черен пипер, сол на вкус... щеше да запали със сигурност. Толкова много не се бях смял от отдавна.
                        Както каза Специалиста отивай при човек които разбира да провери първо лесните и евтини неща.
                        Зависи къде ще попадне... Може да даде 100/200/300 лв. и пак да не запали...
                        Е как аз като ми направи майстора спирачните и бях му възложил за въздуха да погледне ама ми отказа дипломатипески...
                        Демек
                        Няма да се гърби за 20 лева 10 дена като каза...
                        Щом си сменял маркучите ти оправи се сам ... Пък и тя пали има дребни колебания ама се оправя..

Коментар

Колеги всичко съм сменил и дюзи и подгревни свещи, гледал съм и дали има ток до свещите всичко работи...

Но за дюзите не съм много сигурен защото сложих втора ръка.

Коментар

Трябвало е да ги замериш преди да ги качиш , сега си отваряш двойна работа!

Коментар

Колеги всичко съм сменил и дюзи и подгревни свещи, гледал съм и дали има ток до свещите всичко работи...

Но за дюзите не съм много сигурен защото сложих втора ръка.
                              Е трябваше с това да започнеш още в началото...
                              Нямашр да правим "шкебме чорба" а щехме да те пратим на стенд .... Бе направо си си за майстор...

Коментар

Working...
                              X