gdd55 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Последно, къде да си проверим дюзите и помпите!?
Collapse
X
-
Първото нещо, което проверих като я взех е обогатителя за който споменава Nino. Когато е студен мотора работи с малко по-високи обороти. Това става с една лостова системка на помпата, а самата тя се дърпа/отпуща чрез късо жилце от автомататичния обогатител. Забелязал съм, термометъра стигне ли първата чертичка от скалата оборотите падат и повтарям с много малко. Аз също мисля,че оборотите при загрял мотор при мен са високи. Ходих при различни майстори: гледат, струват и не пипат нищо - добре били, ако ги свалели щял да се тресе мотора. Тук използвам на Tornado снимка, защото моите обороти при загрял мотор са точно тези. Какво ще кажете Колеги, как са при Вас?Иначе за тръгването по светофарите: тръгва и с малко газ по-тежко, а кога я сритам показва много добра динамика (да чукна на дърво, че каквото съм похвалил все се скапва), е изпушва в първия момент, но нали казахте скоро в една предишна тема - дизели караме!FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
ET "ТРАЙЧО - DISEL" ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ И НАФТОВИ ПОМПИ GSM 0887 80 17 88 - Пламен кв."Орландовци", ул."Герено"10Там съм ходил с Бравото. За проверка и реглаж на дюзите, проверка свещи и реглаж на клапани взе 50 лв. Работи бързо и според мен качествено.Доволен съм, още повече че ходих и с FIAT ULYSSE, А и с предишната ми служебна Peugeot Expert.Просто си върши работата. Успехex Fiat Bravo TD 100 SX
ex Fiat Marea TD 125 ELX
Fiat Marengo TD 100
Lancia Zeta 2.0 JTD
Коментар
-
alibaba написа:Отивате в сервиза на PEUGEOT в кв.Люлин след тунела и там Ви казват всичко за колата.
Коментар
-
alibaba написа:А бре хора обадете се на (02- 46201122) това е сервиза на ФИАТ, намира се до летището записвате час и готово.казват ви целата историа на колата ако искате.струва 40лв.нема значение дали системата Ви е БОШ или неFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар