Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило 1.9 жтд: Проблем:изхвърля маркуча за излишна нафта

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стило 1.9 жтд: Проблем:изхвърля маркуча за излишна нафта

Здравейте,имам проблем с моето стило 1.9жтд 115конски сили.Докато запаля и веднага ми изхвърля маркучето за излишната нафта ,което излиза от дюзите и влиза в една черна кутийка на която никой не й знае името.От 2 седмици колата стои при майстор,пращахме дюзите във Варна оттам казаха,че са наред и не е в тях проблема.Някой ако може да помогне ще съм много благодарен понеже никой не знае от къде е проблема !!!
    Stilo 1.9 JTD 115

Откога е този проблем? Гледах на моето стило, но в дюзите виждам само да влиза, а не да излиза нещо. А тази черна кутийка, да не е закрепена с два болта за главата на двигателя отзад?
    Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

....

Да същата е тази кутийка,много трудно се намира даже на едно място ми казаха 10 дни доставка.Иначе проблема се появи като ми се спука това маркуче за излишната нафта и оттогава като сложа маркуче веднага го изхвърля.
      Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

Черната кутийка е изравнител на налягането. Ако сте пипали маркучите може да сте объркали местата им(в т.ч. и тези на горивният филтър)
        AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
        HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
        Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Когато си поставял новия маркуч си направил така че си го запретнал!!!!По този начин все едно си запушил маркуча,повишава се налягането и изплюватам където е най-слабото място!!!Вземи и свали този новия маркуч и виж какво си направил.Преди време ми докараха кола на която бяха сложили скоби че изплювала маркуча а проблема беше че са запретнали вътрешния плат на маркуча :D :D :D :D :D

Коментар

.....

От къде може да се намери оригинален маркуч за излишната нафта? Сложех гейц ама явно не става и той и се запретва както каза.Друг вариант не виждам от къде може да е
            Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

Както ти се отговори вече, проблема не е в маркуча.Имаш запушване на някой от маркучите. Изкарай маркуча, който отива към резервоара и пробвай дали свободно може да духнеш през него.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Това пластмасовото е разпределител на горивото.
                Днес сменях същият маркуч, само че, на мултиджет.
                Щуцерите са разположени на 90 градуса един спрямо друг, оригиналният маркуч има извивка, за да не се пречупи.
                При поставяне на обикновен маркуч, той се пречупва. Прикачвам снимка как го направих, с около два-три пъти по-дълго парче.
                Стана перфектно.
                Прикачени файлове
                1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Working...
                X