Колеги, колата е ТЕМПРА 1,9Д и от известно време започна да променя оборотите. Значи работи си колицата на празен ход, поддържа си около 800-850 оборота и по някое време току вземат, че паднат на 650- 700 или пък се качат на около 1000, изфорсирам я и всичко си дойде на мястото. Освен това караш си спокойно, спостоянна скорост и пак по някое време току колата хукне та нема спиране т.е. започва да се ускорява без да съм пипал педала. Дръпна леко крак от газта и пак всичко си е ОК. Слагах разни добавки за почистване в нафтата, но ефект нулев или поне не е видим. Съмнявам се в ГНП-то, но не съм много сведущ по въпроса, тъй че моля Ви дайте някакъв акъл какво да правя и къде да ходя. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с оборотите
Collapse
X
-
Re: Проблеми с оборотите
zdrawko написа:Колеги, колата е ТЕМПРА 1,9Д и от известно време започна да променя оборотите. Значи работи си колицата на празен ход, поддържа си около 800-850 оборота и по някое време току вземат, че паднат на 650- 700 или пък се качат на около 1000, изфорсирам я и всичко си дойде на мястото. Освен това караш си спокойно, спостоянна скорост и пак по някое време току колата хукне та нема спиране т.е. започва да се ускорява без да съм пипал педала. Дръпна леко крак от газта и пак всичко си е ОК. Слагах разни добавки за почистване в нафтата, но ефект нулев или поне не е видим. Съмнявам се в ГНП-то, но не съм много сведущ по въпроса, тъй че моля Ви дайте някакъв акъл какво да правя и къде да ходя. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Реклама
Collapse
Коментар