Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся информация и мнения за Фиат Улис

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся информация и мнения за Фиат Улис

Здравейте колеги.Мой близък се интересува и иска да закупи евентуално Фиат Улис 2004г.2,2 hdi-128к.с.Някой притежавал ли е тази кола?Какъв е този мотор-френски ли е,някакви болежки по-сериозни,разход,слаби места?Благодаря предварително!
    STILO-2003-115 HP-JTD Power
    Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

Това е точно Пежо със емблема на Фиат.Всичко,абсолютно всичко,в тази кола е френско.Тук няма толкова информация.Потърси във форумите на Пежо и Ситроен.Иначе си е комън реал.Ако е със Сименс горивна апаратура дюзите и сега са ужасно скъпи.Успех!

Коментар

Благодаря!Чувал съм,че горивната апаратура на Бош е по-добра отколкото Делфи и Сименс.

Коментар

Как е окачването,возията,мотора защото никога не съм карал френска кола.

Коментар

В това отношение всичко е наред.за размерите си вози добре и върви добре.

Коментар

Брачеда има скара хди камби и е много доволен от работа возияИ разход. Той купи на жена си 307 онова съм се возил 500 км. на него толкова е тихо по работа на двигател(с моята дт 100 е сравнявам) и икономично че думи нямам. На мене ми е кеф как ръмжи дт100 лично...Щастлив се чувствам като мине над 2800 оборота и започва да дърпа и ръмжи.

Коментар

Аз имам същия,2.2 hdi,128 коня.Върви,возия екстра,екстри колкото искаш та и излишни :D .И като всяка кола подържаш-караш,не подържаш-не караш.

Коментар

Имам го като Пежо 807 само разхода не ме кефи под 8/100 извън градско не съм го свалял в оригинален вид си е с ФАП и катализатор 2,2хди 2006г.
                Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
                Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

rangel88 написа:
                  Брачеда има скара хди камби и е много доволен от работа возияИ разход. Той купи на жена си 307 онова съм се возил 500 км. на него толкова е тихо по работа на двигател(с моята дт 100 е сравнявам) и икономично че думи нямам. На мене ми е кеф как ръмжи дт100 лично...Щастлив се чувствам като мине над 2800 оборота и започва да дърпа и ръмжи.
                  Сега се сетих забележка ми към пежака 307 като съм вътре винаги ме наляга една идея, че съм в евтина и скучна кола. И самата пластмаса е някаква тънка... все едно китайци са е правили..Друго ми е чувството като се качих в мазда 6 dci на един приятел от същата година и за същите пари!

Коментар

Working...
                  X