специално за колегите от софия даите идея къде могат да я погледнат за по ниска цена
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колеги протече ми гнп-то
Collapse
X
-
Трябва да си сигурен каква е помпата.Един от вариантите е сервиза "Супер дизел" на околовръстното, но са скъпчии.Другия вариант е колегите да подскажат свестни дизелджии в София.И в двата случая ти желая успех! Апропо с биодизел карал ли си?!С този проблем не съм се сблъсквал, но и помпата на Пунтото е Лукас.... там е по-дебела работа.Синът ми кара Рено с Бош помпа и е пред твоя проблем... помпата започва да сълзи от едно место, но той си знае защо е така... кара с отработило олио доста време!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Трябва да си сигурен каква е помпата.Един от вариантите е сервиза "Супер дизел" на околовръстното, но са скъпчии.Другия вариант е колегите да подскажат свестни дизелджии в София.И в двата случая ти желая успех! Апропо с биодизел карал ли си?!С този проблем не съм се сблъсквал, но и помпата на Пунтото е Лукас.... там е по-дебела работа.Синът ми кара Рено с Бош помпа и е пред твоя проблем... помпата започва да сълзи от едно место, но той си знае защо е така... кара с отработило олио доста време!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар