Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с палене на 2.4
Collapse
X
-
След монтирането на регулатора, ситуацията си остава непроменена Тези дни ще направя ЕЛМто да може да работи към 3-пиновата букса и ще видя кво ще каже лично аз предполага, че ще е датчик КВ, но как да го замеря да разбера ?Fiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...p?f=17&t=37169 - Прочети внимателно последния пост на Специалиста.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
zlatarov написа:След монтирането на регулатора, ситуацията си остава непроменена Тези дни ще направя ЕЛМто да може да работи към 3-пиновата букса и ще видя кво ще каже лично аз предполага, че ще е датчик КВ, но как да го замеря да разбера ?Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
dobrujanetza написа:http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=37169 - Прочети внимателно последния пост на Специалиста.Fiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
-
Привет,Днес си поиграха с колата и не знам как стана, но запали АБ го заредих, че падна от първия път не запали и не я мъчих. Играх си да я закача с вагкома и елм-то, но без успех. Буксата ми е с две кабелчета и не знам. Мъчих се с всички възможни начини и не става. Викам айде за последно да я измъча и хоп запали Направих едни бързи 20-30 км нема ядове, изгасих 2-3 пъти после си пали, но ще видим до когаFiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
-
Ест, че не е проблем ама реших, че ще се справя подготвих се с малки обувчици, щипка за "+" и се въртях долу до колата като измуглавен ще изнамеря пак темата във форума и ще видя как и кое да свържа, че да я закача.Сега видях на горния ред 7ми пин е K-line, т.е. 15ти не го свързвам(L-line)Fiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
-
zlatarov написа:Ест, че не е проблем ама реших, че ще се справя подготвих се с малки обувчици, щипка за "+" и се въртях долу до колата като измуглавен ще изнамеря пак темата във форума и ще видя как и кое да свържа, че да я закача.Сега видях на горния ред 7ми пин е K-line, т.е. 15ти не го свързвам(L-line)Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар