Колеги от известно време ми се появиха вибрации при ускорение особено при изкачване на наклони при подаване наповечко газ. Най отчетливо се усеща от 3-5 предавка,при леко отнемане на газта вибрациите изчезват. Колата е типо 1,9 тдс. Може ли да е от недостиг на гориво, когато турбината надуе над 0,4 бара, вибрациите намаяват. Някакви идеи на какво се дължи проблема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вибрации при ускорение
Collapse
X
-
До сега не съм усетил да буксува съединителя. Интересното е че се появява и почти изчезва при смяна на ГНП. Наложиха ми се няколко такива смени. Вибрациите се засилиха когато дадох малко повече аванс на помпата. Най отчетлово се усещат при студен мотор в диапазона 1500-2800 оборота,при повече натиснат педал за газта.
Коментар
-
Да ползвам темата на колегата при мен случая е вибрацийй при 80 км и 140 км ама се усещат във купето и леко във волана. От какво може да е? Джантите са изправени гумите са ок също? Дали да не ги балансирам наново. Нещо потропва единия носач може ли да има връзка това. Защото след като го сменя и на реглаж ще отида.Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар