Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пистовия ремък приписква

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dobrujanetza написа:
    Шайбата на алтернатора.
    В 99% от случаите нашите пишман маистори не обръщат внимание точно на тази ролка, а тя прави куп поразии.Точно заради тази ролка началото на годината се наложи да сменя всички ролки +обтегача(на 2,4 присъдата е доволна :P )1,9 има ли обтяжна ролка?
    Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
    EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
    EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

viktorsterev написа:
      dobrujanetza написа:
      Шайбата на алтернатора.
      В 99% от случаите нашите пишман маистори не обръщат внимание точно на тази ролка, а тя прави куп поразии.Точно заради тази ролка началото на годината се наложи да сменя всички ролки +обтегача(на 2,4 присъдата е доволна :P )1,9 има ли обтяжна ролка?
      Има, има. То ако няма- какво ЖТД ще е ? :D
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
        viktorsterev написа:
        dobrujanetza написа:
        Шайбата на алтернатора.
        Има, има. То ако няма- какво ЖТД ще е ? :D
        Има, само дето на 2,4 JTD е съвсем различна и е "евтинка" - около 250лв.На 1,9JTD - е около 50лв.Присъдата е ясна.И аз съм осъждан само че с 2,4TDS - то е същото.
        LANCIA DELTA '98 1.6i, 16V LANCIA Y '97 1.2 Mono
        LANCIA KAPPA SW Pinifarina 2.4 TDS '98г.
        LANCIA LYBRA 1.9 JTD 2000г.
        FIAT BRAVA 1.6 16V 2000г.
        FIAT STILO 1.6 16V 2002г.

Коментар

Препоръчайте ми някой добър майстор(сервиз) в София, където ще ми оправят качествено колата и няма да ми свалят кожата :D .Вчера видях че от ремъка са започнали да се късат малки парченца гума и явно тоя стария обтегач се опитва да изхвърли ремъка.

Коментар

Да ти проверят и демпферната шайбата на коляновият вал. Възможно е да не си е тръгнала и тя и да бие.
            AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
            HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
            Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

sherybedrock написа:
              Препоръчайте ми някой добър майстор(сервиз) в София, където ще ми оправят качествено колата и няма да ми свалят кожата :D .Вчера видях че от ремъка са започнали да се късат малки парченца гума и явно тоя стария обтегач се опитва да изхвърли ремъка.
              Достатъчно форумни сервизи за италианки има в София. Колега си поддържа и двете италианки във Вентура гараж.
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
              X