Здравейте, имам едно браво jtd и му смених консумативите. Сложих ролки Ина и ремък континентал. Вчера във влажното време и като паля го чувам тоя ремък да приписква. До сега не ми се беше случвало нещо подобно. Ремъка е същата дължина като всеки път. Някакви идеи. Приписква веднъж и спира. Много странно. Отделно ми се струва, че има нещо като едно специфично бучене. Нещо все едно се затормозява мотора
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пистовия ремък приписква
Collapse
X
-
При мен проскърцваше само сутрин при влажно време. След оглед се оказа изкривен леко обтяжен механизъм (трудно се забелязва без сваляне). Не знам как си взел Ина. Сменял съм до сега 3 пъти и винаги каквото и да взема вътре е Dayco. Последният път поръчах SKF, само кутията беше такава, вътре пак дайко.Ако си ги сменяш ти може да пробваш със старият ремък.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
sherybedrock написа:и как да разбера сам от кое е проблема? Обтегача е ina i ролките са ина. преди съм слагал и пишеше дайко. Първоначално го нямаше това припискване и се появи преди 2 дни в дъжда и сутрин. много странноAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар