Каква е разликата, сигурно има такава?! И при нашите коли кой клапан е актуален ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампа за максимално налятане на Турбото ТД100
Collapse
X
-
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=5615Ето тука се надявам да съм помогнал вече с отговора.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
егати тъпото, вчера си сглобих таблото, всичко си работеше, и днес ми изгоря крушката на затоплителните свещи ама няма да го разглабям, като изгори още нещо, тогава, омръзна мипп а как се сваля пластмасата около волана - долната е на винтове, ама горната така и не съумях да я сваляA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Много тъпо е колега BEX--- и при мен се случи същата случка, свалях го отново. А още по-тъпо е, че горната кора около волана се сваля след свалянето на самия него. Воланът се сваля лесно, но не знам дали при теб си заслужава тази операция.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Gugev написа:Много тъпо е колега BEX--- и при мен се случи същата случка, свалях го отново. А още по-тъпо е, че горната кора около волана се сваля след свалянето на самия него. Воланът се сваля лесно, но не знам дали при теб си заслужава тази операция.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
И да се навеждаш няма да успееш да ги видиш, там е пълно с пакетни ключове, релета, куплунзи и скоби. Казвам пак, не съм 100% сигурен за това което твърдя, но аз също правих опити по-преди да я сваля тая кора и не успях. Едва когато свалих волана ми направи впечатление, че там има нещо "тъпо"!FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар