Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Stilo 1.9 JTD - гасне и др Свястна диагностика в София ?!?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес си носих болничния (99% съм сигорен че от мареата се разболях!) при шефа и ме запита какво стана взе ли книжка кола. Викам му взех, че и колата ми изплези езика вече... Сигурно е помпата.... Стана дума и за твоята идея и ми каза. Ти какво мисли че слагам аз в мойте коли (A8 S8 S класи нови и бусовете ) тракат си нищо им няма вече 3/4 г. Падне ли ти вземай слагай и се се плаши. Тя е италианска и без това ще умре рано или късно Mr. Green
    Ами, какво да ти напиша Рангеле...С такива съветници - таквиЗ мъки ти се полагат.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Един френд караше на баща си(ебаси иронията ) Е320CDI-то с такава нафта... Баща му щеше да го убие лато остави 2800+ лева в сервиза... Ама едва ли е от нафтата...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
        Айде пък сега от морга... Защо не си взе термостата от моргата? И после защо ти се чупи колата... Противоречиш си адски яко и не знам дали се усещаш...
        Казах някой части по точно повечето. Не термостата ааааа

Коментар

ntodorov написа:
          Днес си носих болничния (99% съм сигорен че от мареата се разболях!) при шефа и ме запита какво стана взе ли книжка кола. Викам му взех, че и колата ми изплези езика вече... Сигурно е помпата.... Стана дума и за твоята идея и ми каза. Ти какво мисли че слагам аз в мойте коли (A8 S8 S класи нови и бусовете ) тракат си нищо им няма вече 3/4 г. Падне ли ти вземай слагай и се се плаши. Тя е италианска и без това ще умре рано или късно Mr. Green
          Ами, какво да ти напиша Рангеле...С такива съветници - таквиЗ мъки ти се полагат.
          То ако не е с такава нафта за кво мие този дизел ??????? Една идея по икономичен е дизела а ако ти падне нещо ( от шофьор кондуктор нафтовоз тираджия се обадят ) още една идея по икономично И нак за какво ти е този трактор да ти трака на главата ако никой не ти се обади!Вземаш си бензина няма да се чудиш ще запалили зимата няма яки акумулатори скъпи малса и др.

Коментар

Predatorsi написа:
            Един френд караше на баща си(ебаси иронията ) Е320CDI-то с такава нафта... Баща му щеше да го убие лато остави 2800+ лева в сервиза... Ама едва ли е от нафтата...
            Те в сервиза са го изпарзаляли с този ненужен ремонт това го могат най добре!

Коментар

Ми начи и теб те мятат ве! Нещо, като не ти изнася май не падаш по гръб... Я виж едни нови дюзи колко пара са за тоя мотор и тогава говори наизуст... Ама какво да обяснявам, ти само това говориш вече няколко страници...
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                Ми начи и теб те мятат ве! Нещо, като не ти изнася май не падаш по гръб... Я виж едни нови дюзи колко пара са за тоя мотор и тогава говори наизуст... Ама какво да обяснявам, ти само това говориш вече няколко страници...
                Това е проблема че се е навил за ремонта... Трябва през 4/5 сервиза да се мине да се види какво ще кажат... Да не стане като тука юнаците от динекспес дюза е дюза е 800/900 лв то се оказало че е центровка 20 лв в другия сервиз.И 3 000 за ремонт по добре да е продаде. Или да иди в могра да си извади едни дюзи може и да са ок! Па като има пари да ходи и в мерцедес да дава 3/4/5/ к.

Коментар

Виж ся... Пича има сервиз и то доста голям и знае за какво иде реч... Няма ей така за спорта да сменя... А това за дюзи от морга е меко казано смешно... А защо да продава колата, като струва 25К? Защо да не я направи? А и кой според твб ще я купи тая кола в това състояние... Освен някой като теб и после да плюе марката?

Коментар

Predatorsi написа:
                    Виж ся... Пича има сервиз и то доста голям и знае за какво иде реч... Няма ей така за спорта да сменя... А това за дюзи от морга е меко казано смешно... А защо да продава колата, като струва 25К? Защо да не я направи? А и кой според твб ще я купи тая кола в това състояние... Освен някой като теб и после да плюе марката?
                    Е ами така кажи де какво се правиш на кой ми сра в гащите. Който има 25 к за да купи кола ще има и за ремонт! И който има 25 к за кола за какво му е ефтина нафта ????И как може да дадеш 25 к за тая кола за пенсионери.http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...dpirgzМоже и някой по запазен и наточен...Един път кола японска резачкаhttps://www.youtube.com/watch?v=PXKNqa0jLxAДа имаш пари пак да не знаеш какво да си купиш е голяма работа.

Коментар

Смятам темата за изчерпана.
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                      X