Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Stilo 1.9 JTD - гасне и др Свястна диагностика в София ?!?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бо, не си разбрал. Марей са двама.
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

BO написа:
      Мен ми е интересно Марей какво каза по въпроса с тотото? Ще печелиш ли или няма да печелиш? Ако спечелиш ти пожелавам да си купиш най-лъскавата и опъната 124-ка, широка лайсна.Ама ако беше дал толкова усилия колкото хвърли само в тази тема, то можеше да си оправиш бангията основно или директно 124-ка да си сглобиш. Разбира се с помощта на брат’чеда, Мерцедеса. Ама ако му остане време за теб, че с такъв прякор времето на дали му е заето с поправянето на Фиати. п.п. Ако спечелиш от тотото да почерпиш, ей. Да не се скриеш заедно с Марей да си пиете заедно, че този Марей много пие и да не вземе да изпиете парите за 124-ката, или пък за масления ѝ филтър. Че и без това вече всички сме съпричастни към личната ти драма. За това чакаме развитие.
      Как се оправя фият???Като си купиш друга кола не италианка... Ти ако удариш от ТОТО може и да си купиш 124 но аз AUDI S8.... И ще си го мърлям колкото си мога нали ще има милиони вече Да ви видим женските двуместни фиатчета тогава... Или направо Q 7 да ги мачкам по кръстовищата без да искам де

Коментар

rangel88 написа:
        OpenGL написа:
        Ранегеле, луд си по целата глава. Баща му фанал търнокопа и изкопал канал на нивата на село, дето да лежи да сменява картери на "Мерей".Ваща фамилия малко италианска бе, кой кого фане - яко тепанье. Брат ти пребил дедо ти, баща ти пребил бирчеда ти, дет го знат у ма’алата, като Жони-Мирджана.Кой ти даде право на тебе с оръжия да се занимаваш бе ? Магнуми, Узита..уеле-мале.
        Тоя дето ти даде книжка на тебе тоя.Колкото до канала не е на нивата ( там е твоя ) а в къщи и не е дупка а канал щеше да се циментира даже да си седи за винаги но след смяната на стартера... Котката падна и си счупи опашката и го зарови! И като гледам специалистите от фият форум дето ги викаш са толкова специалисти колкото и като идеш в сервиза.... Посрещат те с ръце на кръста като буквата Ф и викат- Ффффффф тя италианска бе а ?????? - скрих че е италианска- Даааа...- еееееее знаеш ли колко е завъртяна тая кола вътре- знам аз защо идвам в сервиза...- не че няма да е оправим ама да знаеш няма да е евтино да ти кажа само И един мерцедес надживява поне 5 фиата ...
        Рангеле, !?!?от любопитство ти каква кола караш ?ХАХАХАХАХАХАХ, разсмя ме, ама честно !Купи си не Q7, ам направо Hammar и ела да помачкаш !?!?Хубаво е човек да спори, ама да обиждаш и да се заканваш, не е колегиално !
        Не е важно хората какво казват, а как ти го чувстваш !

Коментар

rangel88 написа:
          ntodorov написа:
          Predatorsi написа:
          Баси филма...
          И аз го загледах. Сюжет за Емир Кустурица.
          Ти кво направи тази нощ???Замери ли "молекулярната" структура червена жълта и зелена нафтата
          Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Сън не спах Рангеле от кахъри по твоя Марей. ПС: Сипвай му сайдер от 30 стинки, ако искаш и продължавай да виеш пред сервизите, роднините, комшиите и форумите от него ...
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Миржан хундерт унд виерундцванциг

1.9 JTD 110hp
            Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi

Коментар

AleksandarK написа:
              rangel88 написа:
              OpenGL написа:
              Ранегеле, луд си по целата глава. Баща му фанал търнокопа и изкопал канал на нивата на село, дето да лежи да сменява картери на "Мерей".Ваща фамилия малко италианска бе, кой кого фане - яко тепанье. Брат ти пребил дедо ти, баща ти пребил бирчеда ти, дет го знат у ма’алата, като Жони-Мирджана.Кой ти даде право на тебе с оръжия да се занимаваш бе ? Магнуми, Узита..уеле-мале.
              Тоя дето ти даде книжка на тебе тоя.Колкото до канала не е на нивата ( там е твоя ) а в къщи и не е дупка а канал щеше да се циментира даже да си седи за винаги но след смяната на стартера... Котката падна и си счупи опашката и го зарови! И като гледам специалистите от фият форум дето ги викаш са толкова специалисти колкото и като идеш в сервиза.... Посрещат те с ръце на кръста като буквата Ф и викат- Ффффффф тя италианска бе а ?????? - скрих че е италианска- Даааа...- еееееее знаеш ли колко е завъртяна тая кола вътре- знам аз защо идвам в сервиза...- не че няма да е оправим ама да знаеш няма да е евтино да ти кажа само И един мерцедес надживява поне 5 фиата ...
              Рангеле, !?!?от любопитство ти каква кола караш ?ХАХАХАХАХАХАХ, разсмя ме, ама честно !Купи си не Q7, ам направо Hammar и ела да помачкаш !?!?Хубаво е човек да спори, ама да обиждаш и да се заканваш, не е колегиално !
              Ами никаква вече карам. Автобус на градския и то МЕРЦЕДЕС CITARO [/u]

Коментар

ntodorov написа:
                rangel88 написа:
                ntodorov написа:
                Predatorsi написа:
                Баси филма...
                И аз го загледах. Сюжет за Емир Кустурица.
                Ти кво направи тази нощ???Замери ли "молекулярната" структура червена жълта и зелена нафтата
                Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Сън не спах Рангеле от кахъри по твоя Марей. ПС: Сипвай му сайдер от 30 стинки, ако искаш и продължавай да виеш пред сервизите, роднините, комшиите и форумите от него ...
                1 Къде има сайдер за 30 ст???2 Комшията с какво мислиш, че кара и той ???? С бира ли ????3 Днес си носих болничния (99% съм сигорен че от мареата се разболях!) при шефа и ме запита какво стана взе ли книжка кола. Викам му взех, че и колата ми изплези езика вече... Сигурно е помпата.... Стана дума и за твоята идея и ми каза. Ти какво мисли че слагам аз в мойте коли (A8 S8 S класи нови и бусовете ) тракат си нищо им няма вече 3/4 г.Падне ли ти вземай слагай и се се плаши. Тя е италианска и без това ще умре рано или късно И като цяло твоята теория заради нафтата ми прилича като на интервюто с цар Киро след катуница....

Коментар

OpenGL написа:
                  Миржан хундерт унд виерундцванциг
                  За Столипиново ли тренираш ???

Коментар

Те тава е...
                    Прикачени файлове
                    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Преведи му го, че сега трябва да го пише буква по буква в транслатор, че американския не му е сила.Раче, бе бате...къв болничен. Да не си плати осигуровките?Еййй, еволюция има при теб: Вчера кола подкара, днес хавтобус....утре самолет или параход.
                      ФИАТ- Пътят е само формалност
                      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                      -----------------------------------------------------
                      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Predatorsi написа:
                        Те тава е...
                        Аз съм патил баща ми е патил брачед ми е патил колеги приятели от италианки. Още по ЕГН искаш ли????Не може на мазда 6 термостата да е 40 лв а на фиат 140

Коментар

Kay_ написа:
                          Преведи му го, че сега трябва да го пише буква по буква в транслатор, че американския не му е сила.Раче, бе бате...къв болничен. Да не си плати осигуровките?Еййй, еволюция има при теб: Вчера кола подкара, днес хавтобус....утре самолет или параход.
                          Да оказасе че съм имал вече 3 г съм бил на договор И не имам си шофьор да кара рейса!И споко американския ми е сила ....Пише че който кара италианска кола не кара а спагетомобил Пише и какво значи TD75/100/125Трошен дарак 75/100/125 - Цифрата е колко метра ще измине от салона преди да се разпадне за съставните си части .http://vbox7.com/play:2f7d3741

Коментар

rangel88 написа:
                            Predatorsi написа:
                            Те тава е...
                            Аз съм патил баща ми е патил брачед ми е патил колеги приятели от италианки. Още по ЕГН искаш ли????Не може на мазда 6 термостата да е 40 лв а на фиат 140
                            Да изброявам ли доволните?! То и на Тойота Корола Версо задна главина с лагер е 800 лв., ама на кой му пука... Айде стига си говорил глупости вече! Една кола не се плаши от каране. а от точно обратното!!! А как по дяволите може на мен демпферната ролка да ми е 140 лв., а на БМВ Е36 да е 400?!Аджеба...
                            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                              rangel88 написа:
                              Predatorsi написа:
                              Те тава е...
                              Да изброявам ли доволните?! То и на Тойота Корола Версо задна главина с лагер е 800 лв., ама на кой му пука... Айде стига си говорил глупости вече! Една кола не се плаши от каране. а от точно обратното!!! А как по дяволите може на мен демпферната ролка да ми е 140 лв., а на БМВ Е36 да е 400?!Аджеба...
                              В чужбина се купуват части от магазина в бг се ходи до моргата! Особено карета мерата и др.

Коментар

Айде пък сега от морга... Защо не си взе термостата от моргата? И после защо ти се чупи колата... Противоречиш си адски яко и не знам дали се усещаш...

Коментар

Working...
                                X