Аха. Ясно. Все си мислих, че тия не се развалят.Аз нямам братовчед с име Фиат. Защото явно просто не се чупят толкова. Нищо де. Поне ще знаеш къде ще зимува 124-ката. Ама внимавай, че ромките ще те напуснат за друга 124-ка, или пък за някоя 190-ка.
Пак сам се прецакваш. Значи е по-добре да си купя Фиат, да го карам малко и да се развали, вместо да си го купя директно счупен от завода. Върти, сучи и сам се прецакваш с разни такива изводи. Значи сега разбирам, че братовчед ти се пада един вид подразделение на Мерцедес, където му карат всички от завода предварително обозначени като развалени.Разбрах те накрая. Ами кажи си го директно бе. Мишо сто-двайс-четворката.Аз нямам 20, ама поне не си мечтая за 124-ка. Малък съм да си мечтая за ромка. Ама виждам ти си вече ориентиран и мечтата ти е до небето.А иначе относно последните снимки съм сигурен, че ако беше 124-ка, то може би само стъклото на единия фар би било спукано.И отново съдба - караш Фиат, пада пиян върху колата, удря ѝ една глава и резултата е на снимките. Ами нормално е това. Тати, тати не дава нищо, ама накрая на тати снимките показваш. А бе вземи спести 5 лв. да си купиш един маслен филтър някой ден. Или пък мини най-добре на кончето, че това е мечтата на аудиторията, на която все още 124-ката им е в устата.Ама я кажи като запали 124-ката, хвърлят ли бутилки по нея вечер, че събудила децата в квартала? Все едно в един варел да хвърлиш 30 карета и да започнеш да го въртиш. :D
Бре ти да не се научи да пишеш?Като си гледаш, напоши, че си гледал, а не че ти си правил нещо.Хич не ми се гледат снимки- ти каза, че колата я няма. Мен не ме е&е за "твоите" марей.Но не лужи, понеже всичко написано за оплаквания е дет си видял от тати, а не от свой опит.
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Пак сам се прецакваш. Значи е по-добре да си купя Фиат, да го карам малко и да се развали, вместо да си го купя директно счупен от завода. Върти, сучи и сам се прецакваш с разни такива изводи. Значи сега разбирам, че братовчед ти се пада един вид подразделение на Мерцедес, където му карат всички от завода предварително обозначени като развалени.Разбрах те накрая. Ами кажи си го директно бе. Мишо сто-двайс-четворката.Аз нямам 20, ама поне не си мечтая за 124-ка. Малък съм да си мечтая за ромка. Ама виждам ти си вече ориентиран и мечтата ти е до небето.А иначе относно последните снимки съм сигурен, че ако беше 124-ка, то може би само стъклото на единия фар би било спукано.И отново съдба - караш Фиат, пада пиян върху колата, удря ѝ една глава и резултата е на снимките. Ами нормално е това. Тати, тати не дава нищо, ама накрая на тати снимките показваш. А бе вземи спести 5 лв. да си купиш един маслен филтър някой ден. Или пък мини най-добре на кончето, че това е мечтата на аудиторията, на която все още 124-ката им е в устата.Ама я кажи като запали 124-ката, хвърлят ли бутилки по нея вечер, че събудила децата в квартала? Все едно в един варел да хвърлиш 30 карета и да започнеш да го въртиш. :D
Нищо не му се разбира....Купих си и то то 10 лв. Ама в момента може да си го завия на г*за а горивния на к*ра.Защото който кара фият рано или късно там ще си го паркира (г*за ). Но преди това всички части от там ще му излизат (двигател стартер свещи скорости и др.)И за стотен път казвам че 124 не ми е колата на сърцето но е здрава!Твоя фиат така ли трака като го палиш за работа сутрин... Яйца ли хвърлят ???И като цяло ти слага този знак.
Бре ти да не се научи да пишеш?Като си гледаш, напоши, че си гледал, а не че ти си правил нещо.Хич не ми се гледат снимки- ти каза, че колата я няма. Мен не ме е&е за "твоите" марей.Но не лужи, понеже всичко написано за оплаквания е дет си видял от тати, а не от свой опит.
Още един барака л ида си купя за да видя че нищо не става от нея ?????? Ще върнеш ли парите за всички тогава ????Предпочитам да уловя алигатор с к*ра си отколкото да си купя спагетена кола отново![/b]
Не разбрах, пуснал си тото за 10 лв, за да може да купиш 124-ка ли? Не схващам. Ама нали разбираш, че като удариш една 4-ка, след това ще трябва и филтър от 4.50 да ѝ купиш. Ааа, забравих. На 124-ката филтър и масло не се сменя никога. Тя се пълни от завода веднъж в живота. Стига да не е екземпляр, който го маркират и отива директно при братовчед ти, Мерцедеса.
Не разбрах, пуснал си тото за 10 лв, за да може да купиш 124-ка ли? Не схващам. Ама нали разбираш, че като удариш една 4-ка, след това ще трябва и филтър от 4.50 да ѝ купиш. Ааа, забравих. На 124-ката филтър и масло не се сменя никога. Тя се пълни от завода веднъж в живота. Стига да не е екземпляр, който го маркират и отива директно при братовчед ти, Мерцедеса.
Да не си преял с яйца приятел ???? Нищо ти нямаше до преди 2/3 часа ????
Ранегеле, луд си по целата глава. Баща му фанал търнокопа и изкопал канал на нивата на село, дето да лежи да сменява картери на "Мерей".Ваща фамилия малко италианска бе, кой кого фане - яко тепанье. Брат ти пребил дедо ти, баща ти пребил бирчеда ти, дет го знат у ма’алата, като Жони-Мирджана.Кой ти даде право на тебе с оръжия да се занимаваш бе ? Магнуми, Узита..уеле-мале.
Ранегеле, луд си по целата глава. Баща му фанал търнокопа и изкопал канал на нивата на село, дето да лежи да сменява картери на "Мерей".Ваща фамилия малко италианска бе, кой кого фане - яко тепанье. Брат ти пребил дедо ти, баща ти пребил бирчеда ти, дет го знат у ма’алата, като Жони-Мирджана.Кой ти даде право на тебе с оръжия да се занимаваш бе ? Магнуми, Узита..уеле-мале.
Тоя дето ти даде книжка на тебе тоя.Колкото до канала не е на нивата ( там е твоя ) а в къщи и не е дупка а канал щеше да се циментира даже да си седи за винаги но след смяната на стартера... Котката падна и си счупи опашката и го зарови! И като гледам специалистите от фият форум дето ги викаш са толкова специалисти колкото и като идеш в сервиза.... Посрещат те с ръце на кръста като буквата Ф и викат- Ффффффф тя италианска бе а ?????? - скрих че е италианска- Даааа...- еееееее знаеш ли колко е завъртяна тая кола вътре- знам аз защо идвам в сервиза...- не че няма да е оправим ама да знаеш няма да е евтино да ти кажа само И един мерцедес надживява поне 5 фиата ...
Мен ми е интересно Марей какво каза по въпроса с тотото? Ще печелиш ли или няма да печелиш? Ако спечелиш ти пожелавам да си купиш най-лъскавата и опъната 124-ка, широка лайсна.Ама ако беше дал толкова усилия колкото хвърли само в тази тема, то можеше да си оправиш бангията основно или директно 124-ка да си сглобиш. Разбира се с помощта на брат’чеда, Мерцедеса. Ама ако му остане време за теб, че с такъв прякор времето на дали му е заето с поправянето на Фиати. п.п. Ако спечелиш от тотото да почерпиш, ей. Да не се скриеш заедно с Марей да си пиете заедно, че този Марей много пие и да не вземе да изпиете парите за 124-ката, или пък за масления ѝ филтър. Че и без това вече всички сме съпричастни към личната ти драма. За това чакаме развитие.
Коментар