Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Stilo 1.9 JTD - гасне и др Свястна диагностика в София ?!?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Започвам да мисля, че модерато-администраторският екип, провежда изследване на тема Социалната психология към даден потребител, но поради възможно Обсесивно-компулсивното разстройство към марка автомобили, което е рядко срещано явление са отпуснали допълнително време за проучване.
    Либра 1,9 жтд 2000г. LX
    Фиат Крома 1,9 2009г.
    Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.

Коментар

BO написа:
      rangel88 написа:
      Издребняваш много ! В парламента не могат да се оправят с пълен не пълен член ти от мене искаш бедничкия човечец...И не си мечтая за 124.... Но като гледам е наложителна и надежна
      Бедничкия човечец като знае, че е беден, то си стои на гъза, а не се подиграва на бедните хора.Вземи си купи 124-ка, качвай две ромки, сваляй стъклата до долу, изкарвай ръката да я влачиш по земята и гледай лошо. Пък като срещнеш някой с Фиат, просто му се подигравай, дай газ, избълвай 2кг сажда, дизела така да се разтрака, че да те чуят през два факултетни номера, та си излей душата в рая накрая. Само това ще те избави от злата участ, която те е налегнала.Та не получих отговор кой е този Марей?
      Ти можеш ли да четеш ???????
      И не си мечтая за 124....
      Кво значи това ????Ти фиата какво мислиш че прави като му дам газ и като пали ????https://www.youtube.com/watch?v=8iOe...риличат ли си ???? ХАХАХАХАХАХАА марей е ония инженер в Геноа дето си е ял за обет пица (куатро формаджи) отгоре с паста (AMORI - SPIRALI/CAVATAPPI) ) и като е видял (тая свинщина ) що за миш маш е станало си е представим че така трябва да изглежда един фитя под предния капак. Като пицата (куатро формаджи) и цвъкната паста (AMORI-SPIRALI/ CAVATAPPI ) от горе със много сос.

Коментар

k76 написа:
        Започвам да мисля, че модерато-администраторският екип, провежда изследване на тема Социалната психология към даден потребител, но поради възможно Обсесивно-компулсивното разстройство към марка автомобили, което е рядко срещано явление са отпуснали допълнително време за проучване.
        Или са си казали:- Ма*ка му прав е какво да го правим!

Коментар

Имаше и тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...18586&start=15 Само специалиста се излъга да пише в нея.... Каза че помпата била проблема...
          Рангеле. Това твоята тема ли беше ???Аз се чудя, какво се занимават момчетата с теб. Човек каращ кола с червена течност наподобяваща нафта се чуди що не му вървялаколата...И какво искаш от колата си бре Рангеле ??? Милата "Марей", ако имаше възможностда плаче от шофИор, досега през изпускателния си колектор язовир със сълзи да е напълнила.Бракувай МареЙ, избави я от мъката, застреляй я с куршум...По-хуманно е някак си.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
            Имаше и тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...18586&start=15 Само специалиста се излъга да пише в нея.... Каза че помпата била проблема...
            Рангеле. Това твоята тема ли беше ???Аз се чудя, какво се занимават момчетата с теб. Човек каращ кола с червена течност наподобяваща нафта се чуди що не му вървялаколата...И какво искаш от колата си бре Рангеле ??? Милата "Марей", ако имаше възможностда плаче от шофИор, досега през изпускателния си колектор язовир със сълзи да е напълнила.Бракувай МареЙ, избави я от мъката, застреляй я с куршум...По-хуманно е някак си.
            Зимата нафтата каква е черна ли ?????На виж е http://e-svilengrad.com/news/wp-cont...1/01/2.jpgТя е по мощна лошото е че свърши. Инак на - 30 си е така като на + 30А откакто зареди 2 пътя на бензиностанция ми умря колата. И комън рейл пердашат с по 4/5/6/7 г. безотказно кой с каквото намери.Каквато ти кара камиона в еко или газпром такава и другаде ! Няма 50 рафинерии . Колко има в бг ????Всеки 2 дизел кара с социална нафта от БЧК е дават на бедничките хорица ...Ако си мислиш че като идеш на колонката ти дават 100 % чист дизел си лапни шаран. Не гледали тестовете по бтв на - 6 и е кенеф!

Коментар

rangel88 написа:
              Приличат ли си ???? ХАХАХАХАХАХА
              Със сигурност:https://www.youtube.com/watch?v=BR59hRBBAAYСамо където звука на фуражомелка не може да докара Фиата, ама се мъчи криво-ляво. Има шанс да стигне завидната железна немска талига.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Зимата нафтата каква е черна ли ?????
                Що ? Червена ли ли е ??? ПС: Ти нявга слагал ли си нафта ( оная течност с цвят и консистенция, като на олио ) в колата си ?
                Тя е по мощна лошото е че свърши. Инак на - 30 си е така като на + 30
                ЩоТ не е нафта.
                И комън рейл пердашат с по 4/5/6/7 г. безотказно кой с каквото намери.
                ...Да бе да. И после вият до Бога, като теб. Проблемът ви е друг. Не е в колите друже.
                Каквато ти кара камиона в еко или газпром такава и другаде ! Няма 50 рафинерии . Колко има в бг ????
                Ти сипвал ли си червена нафта на Еко и Газпром ?
                Ако си мислиш че като идеш на колонката ти дават 100 % чист дизел си лапни шаран. Не гледали тестовете по бтв на - 6 и е кенеф!
                Знаеш ли колко още критерия има за да се окачестви горивото друже. Бензина и той не замръзва, ракията - също...Що не ги бутнеш в резервоара ?...Скъпи са ти предполагам и за това предпочиташ да пъхаш всьо, което ти е изгодно. Ами ще ревеш, що няма да ревеш.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

BO написа:
                  rangel88 написа:
                  Приличат ли си ???? ХАХАХАХАХАХА
                  Със сигурност:https://www.youtube.com/watch?v=BR59hRBBAAYСамо където звука на фуражомелка не може да докара Фиата, ама се мъчи криво-ляво. Има шанс да стигне завидната железна немска талига.
                  1 сигурно е минал 5 пътя повече км. от моята както и години.2 виждаш ли колко е просторно вътре може да седнеш на антифриза и да си човъркаш3 става ама на 1000 една а при наs е на 1000 1111 са хванали къра Единият ми братовчед другото му име е мерцедеса. Ще го прави за без пари и с кеф на лицето само като го чуе ще разбере къде го боли .... Дай му кола да оправя!

Коментар

rangel88 написа:
                    Единия брачед ми другото му име е мерцедеса. Ще го прави за без пари и с кеф на лицето само като го чуе ще разбере къде го боли .... Да му кола да оправя
                    Извинявай, колега, може ли превод?
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

ntodorov написа:
                      Зимата нафтата каква е черна ли ?????
                      Що ? Червена ли ли е ??? ПС: Ти нявга слагал ли си нафта ( оная течност с цвят и консистенция, като на олио ) в колата си ?
                      Тя е по мощна лошото е че свърши. Инак на - 30 си е така като на + 30
                      ЩоТ не е нафта.
                      И комън рейл пердашат с по 4/5/6/7 г. безотказно кой с каквото намери.
                      ...Да бе да. И после вият до Бога, като теб. Проблемът ви е друг. Не е в колите друже.
                      Каквато ти кара камиона в еко или газпром такава и другаде ! Няма 50 рафинерии . Колко има в бг ????
                      Ти сипвал ли си червена нафта на Еко и Газпром ?
                      Ако си мислиш че като идеш на колонката ти дават 100 % чист дизел си лапни шаран. Не гледали тестовете по бтв на - 6 и е кенеф!
                      Знаеш ли колко още критерия има за да се окачестви горивото друже. Бензина и той не замръзва, ракията - също...Що не ги бутнеш в резервоара ?...Скъпи са ти предполагам и за това предпочиташ да пъхаш всьо, което ти е изгодно. Ами ще ревеш, що няма да ревеш.
                      Аз ти казвам брачеда млати и той от някъде с ксарата и си мърка като котенце даже преде 3/4 г вече.Даже някой казват че им върви и бяга колата повече.Аз вия защото съм купил фият Колегата е карал джугана с ракия и корселин едно време.... Аз съм слагал спирт за горене за всеки случай или бензин (на предишната кола обаче)Като сипах от еко и е сложих в фризера и стана на айран и ми замръзна усмивката.http://fakti.bg/bulgaria/85023-ekspe...us-13?page=2Я виж тука и в сервизите е дават/препоръчват http://e-svilengrad.com/2011/01/21/%...2%D0%B8%D0%B7/

Коментар

pplk написа:
                        rangel88 написа:
                        Единия брачед ми другото му име е мерцедеса. Ще го прави за без пари и с кеф на лицето само като го чуе ще разбере къде го боли .... Да му кола да оправя
                        Извинявай, колега, може ли превод?
                        Готово!То с тези хора тука ще ми се разкисне дюшемето

Коментар

Стига лъгаааааа. Коя е тся предна кола на която си сипвал бензин с незнам си кво.
                          ФИАТ- Пътят е само формалност
                          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                          -----------------------------------------------------
                          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                            Стига лъгаааааа. Коя е тся предна кола на която си сипвал бензин с незнам си кво.
                            1 марея се слагаше малко бензинец зимъска...

Коментар

Ами "1 мареа" не е ли била на баща ти и да сте Е махнали 2011? Кога е била твоя?
                              ФИАТ- Пътят е само формалност
                              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                              -----------------------------------------------------
                              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Баси филма...
                                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Working...
                                X