Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Stilo 1.9 JTD - гасне и др Свястна диагностика в София ?!?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BO написа:
    rangel88 написа:
    Аз определено виждам малко по далече от онези дето с колата си лягат и стават....
    Предложиха ти кончето. Мятай се там, че не си за автомобил. А няма да даваш пари за филтър и да му сменяш маслото.Ама как яко си се преебал с автомобил и конкретно Фиат. Не става тати да носи цял живот, а на теб да ти се е наложило да дадеш 6лв за филтър и да оревеш махалата след това. Труден е живота, приеми го това. Не може само тати да носи. Трябва и ти да носиш от време на време. Ако пък не става, то хващай се за на мама полата и ѝ се оплачи, че Фиата ти е глътнал последните 7лв за скоростен лост (гледам си му почитател и го повтаряш за 10-ти път), та да ти даде пари за цигарки, че Фиата ти ги е изпушил. По-добро от 124-ката няма. Това е легенда в ромското общество. Пожелавам ти най-искрено някой ден като събереш пари от цигари, да си купиш една 124-ка, широката лайсна и да спреш с нея на мегдана, та да скочат вътре 2-3 отракани ромки. Сега разбирам каква ти е реалната мъка. Как си се преебал с италиански автомобил, а братовчед ти с Меро-то жъне де що има девойка, а за теб с този калясник не остава нищо. Нищо, че на 124-ката всички бутат колата през пода стил Флинстоун, ама тя върви завинаги, без нищо да ѝ се прави. А най-вече със 124-ката има маса хора, които да я избират, за да могат да я бутат, а при теб никой не се качва и трябва всеки ден сам да си я буташ. Ами съдба, какво да го правиш.
    Абе хора четете ли ???? Или не можете ????Никога не съм запалил цигара през живота си какви цигари те гонят....На 28 и 18 г съм на работа. Цена си парите и не съм дал 6 лв за филтър, а около 180 за смяна на масло и видях какво стана и вдигнах ръце от тая кола.....И баща ми по принцип не е живял никога при нас ( ти го търсиш да ми дава ) а сега всеки е отделно майка ми и брат ми защото само се хващаме за гърлата. В нашета фамилия е така от край време. Братя и бащи да се карат и бият Това го каза и дядо найден преди 10 при поредния бой с брат ми.... Големи мъжа сте родата ти нявка тати бати и чичо през реката бягаха и рипкаха през дуварите да разтървават родата ви ... Пак ще се трепят. Както е мислиш не става така... Да де е да се отърве от нея за това ми е даде. А аз е взех да и ****** мамата от каране за да свиквам като се потроши да съм с стаж зад волана вече.... Само че таман и го вкарах и тя пукна нищо аз се научих вече! Нека и !!!На дизелашки ще ти го кажа цялата ти теория дърпа въздух от всякъде Ако ти си бил така...И тая 124 малко е огледай де като е купуваш... Кви са тези флинстоун изпълнение Вярно като гледам подписа кола читава не си имал (италианските не са коли)Нека ти помогна http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...k=do3q2zАко имаш повечко пари може и товаhttp://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...nk=do3q2zПС: Циганина че е мангал знае каква кола да вземе....

Коментар

Виж сега... ВСЯКА кола има нужда от поддръжка... Ама всяка... Това, че някой го е срам да си признае, че се е набутал и лъже че не се чупи колата е често срещано явление... Пример ти давам с един приятел... Купи си Пасат 5... Много здрав и нищо не сменял... И един ден тръгваме с него на път... Вдига капака да сипе твчност за чистачките и го попотах следното : Защо на кората на мотора има емблема на Ауди? Отговорът беше, че е спукал блока, изкривил главата и счупил скорости, и се наложило да заменят мотора, заедно със скоростите... Ама ако си мислиш, че ще доливаш масло 5,10 или 15 години, то ти живееш в някаква тотална заблуда...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Нз, аз ли криво чета, ти ли криво пишеш, но виждам и други колеги с трудности... това го оставям всеки да си го прецени.Ще гледам да избегна използването на ирония и хиперболи, че имаш навика да наблягаш да отговаряш на тяхНе ти е виновна марката, а ти е грешно виждането към автомобилите. Ще го напиша за 3ти път това - Няма как да караш по 1000-1500км/година и да искаш да сменяш масло на 10 години. Нз сега от тук на татък трябва да обяснявам защо или всички изводи идват сами.Там е проблема - 5-10 човека се опитаха да ти го кажат това. Колата е като член на семейството. Щом правиш сметка да я караш толкова малко и да не сменяш нищо по нея и да стои без да амортизира - не си за кола (без значение марката). Ти с това каране не можеш да избиеш парите дадени за ГО, данък и преглед.
        ФИАТ- Пътят е само формалност
        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
        -----------------------------------------------------
        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Модераторите, моля половината тема да се отцепе и да се направи важна в раздела за бисерите.Мисля, че много колеги от време на време на драго сърце ще си я отварят и ще си я препрочитат с кеф.

Коментар

Predatorsi написа:
            Виж сега... ВСЯКА кола има нужда от поддръжка... Ама всяка... Това, че някой го е срам да си признае, че се е набутал и лъже че не се чупи колата е често срещано явление... Пример ти давам с един приятел... Купи си Пасат 5... Много здрав и нищо не сменял... И един ден тръгваме с него на път... Вдига капака да сипе твчност за чистачките и го попотах следното : Защо на кората на мотора има емблема на Ауди? Отговорът беше, че е спукал блока, изкривил главата и счупил скорости, и се наложило да заменят мотора, заедно със скоростите... Ама ако си мислиш, че ще доливаш масло 5,10 или 15 години, то ти живееш в някаква тотална заблуда...
            И тази кола с тези ремонти е за брак блок глава и др.Има таква кола на колегата премиерата даже е и с верига и на братовчеда ксарата и на другия брачед опела и бората и пасата комби пред къщи който е изгнил като редне ама пали 10 пътя по добре от моя фият! И му е оставена само шофьорската седалка другото всичко е наливно вътре части картофи ябълки.... Задните врати са с верига вързани а предната се мушка отвертка да се заключи А за пасат един от племенниците ми си купи пасат 4 ( 5500 ходи да бере аспержи да си купи кола моляти се ) и го разкара за 5 месеца..... Скъпи били частите все си сивик И пак да наблегна на мнението на народа
            Фиата си е Фиат - евтина изработка, калпаво инженерство.... абе с 2 думи евтина кола с всички предимства и недостатъци на това. Конкретно за Мареа - имам познати които вече от 4-5 години имат Мареа 1.8 16V - почти не я карат, и въпреки това непрекъснато проблеми - я климатик, я генерация, я алтернатор.... отделно е доста нисичка. Иначе вози меко.
            сглобката не е на никак добро ниво - счупи се шофьорската седалка, колра на вратата, ръчката за управление на огледалото и това е май вътре. Два пъти пука глава, счупи се полуоска, дюзи сменя, ГНП също мисля, че я сменя.
            Мнениеот radi_nrj » Чет 01 окт 2009 9:04 Еми хайде и аз да се изкажа. Имам горчив опит от Фиат Брава. Колата е 97-ма 190 000км и няма нещо по тая кола, което да не сме сменяли или не е за смяна. Е двигателя не сме сменили, но му е правен основен ремонт Smile. Преди няколко години сестра ми уцели една дупка и се скъсаха всички тампони, които дъжат предно дясно колело (на Макферсона и на носача). От както я имаме съм се поинтересувал доста за тея
            барутници
            и единственото хубаво нещо, което съм чувал е, че дизелите били добри. Има вариант да попаднеш на читав Фиат и това е предишния собственик да е сменил всичко по колата. Няма по бездънна яма от това недоразумение на автоиндустрията. Браво, Брава и Мареа са правени в едни не много добри години за Фиат, виж за Стило лоши думи не съм чул.
            Преди време имах Алфа 145 2.0 ТС мн доволен от вървенето но за 15000км съм дал около 2500лв за ремонти и затова така съм настроен към италианките

Коментар

Kay_ написа:
              Нз, аз ли криво чета, ти ли криво пишеш, но виждам и други колеги с трудности... това го оставям всеки да си го прецени.Ще гледам да избегна използването на ирония и хиперболи, че имаш навика да наблягаш да отговаряш на тяхНе ти е виновна марката, а ти е грешно виждането към автомобилите. Ще го напиша за 3ти път това - Няма как да караш по 1000-1500км/година и да искаш да сменяш масло на 10 години. Нз сега от тук на татък трябва да обяснявам защо или всички изводи идват сами.Там е проблема - 5-10 човека се опитаха да ти го кажат това. Колата е като член на семейството. Щом правиш сметка да я караш толкова малко и да не сменяш нищо по нея и да стои без да амортизира - не си за кола (без значение марката). Ти с това каране не можеш да избиеш парите дадени за ГО, данък и преглед.
              Ама аз няма семейство И къде да е карам тази проклета кола ???? На работа ходя служебно...И какво от това и аз има 300 болести ( хроничен бронхит синузит шипове на врата проблеми в гръбнака коляното глезена стомаха очите а съм на 28 за зъбите да не говорим ) ама не съм хукнал по доктори. Като се обади нещо ще го изкоцукам или изкашлям и готово...На мене винетка не ми трябва за гражданската имам начин да е поевтиня и нея както и нафтата...Така се кара кола в бг като колега с ауди 1750 лв вече 4 г се търкаля безавариино и без да е целува и гушка.. И да умре то си е избило парите. Отива и си взема друго...Е моята имам кола донор и пак не виждам сметка да се прави!http://vbox7.com/play:af85879aТака се пали фиат зимата....То и така се включват и скоростите и пускат чистачките и затварят вратите( добре е кози крак да имаш на ключодъжателя ) и прозорци ( един натиска копчето друг стиска с шепи джама и бута нагоре надолу) .... Трябва да се пръскат с WD 40 всяка седмица инак няма отваряне или затваряне... Да и движение се отварят за да пускаш коляно на завоите... На добре с сезал и кукичка Горивния филтър се сваля на менгеме и 4 цола чешмеджииски ключ (зделан в ссср)http://img06.olx.bg/images_prodavaln....jpgСъщия беше нужен и за дюзи (и глух 27 май май)В въздушния няма пипане там на 1 болт е останал и може да си въртиш цял ден..... Исках пак да го изтупам поне......http://vbox7.com/play:70ffdbbcОсновен ремонт на мареа в белащица

Коментар

Пич, вземи се спри вече... Даже не си забавен а жалък!!!
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                  Пич, вземи се спри вече... Даже не си забавен а жалък!!!
                  Като всеки решил да кара фият и като цяло италианска кола.Това са дежурните проблеми и при фият и при афла дали ще е 500 или 2500 лв все е така след 1/2г а може и месец...Па ако някой иска да дава повече пари за италианска да му с здрава... Има други марки коли който си струват повече пари паритеАма това с коня си го бива

Коментар

Рангеле. Това, че някой ти е подарил кола не значи, че ти е направил хаир...Напротив - прехвърлилти е "наследство", за което никой от нас пишещите няма вина. Подарената кола, не е като подарения кон.ПС: Впрочем, защо на нас се сърдиш не разбирам и в какво ни обвиняваш ? Що не се сърдиш на благодетеля си.С една 124-ка ако те беше дарил, сега щеше да се нервиш във форума на Мерцедес, а не тук.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                      Рангеле. Това, че някой ти е подарил кола не значи, че ти е направил хаир...Напротив - прехвърлилти е "наследство", за което никой от нас пишещите няма вина. Подарената кола, не е като подарения кон.ПС: Впрочем, защо на нас се сърдиш не разбирам и в какво ни обвиняваш ? Що не се сърдиш на благодетеля си.С една 124-ка ако те беше дарил, сега щеше да се нервиш във форума на Мерцедес, а не тук.
                      Напротив ако баща ми беше послушал братовчеда и беше купил една 124 д (опростено и надеждно максимално ) тогава вероятност да е в движение е около 80 %.То каквато и друга (не италианска) щеше да се търкаля... Тези италианки по принцип са трошливи и след 15 г не ги търси за нищо... А на колегата японеца е на 25 и предница не е правил дори.Не се сърдя е обяснявам защото тука ми викат че фият били най-здрави и евтини коли за ремонт. Евтини са в салона ремонтите после за ужас. Тясно пространство специфични инструменти а ако е в сервиз х 2 щото е италянска и било пипкаво. Като удариш чертата все едно си купил не фият ами А 8!

Коментар

подарете му не мерцедес 124,а една каруца и да се нерви във циганския форум,че като гледам постовете му на такъв прилича

Коментар

ivel написа:
                          подарете му не мерцедес 124,а една каруца и да се нерви във циганския форум,че като гледам постовете му на такъв прилича
                          Откъде тръгна темата и докъде стигна Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 ...
                          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

ivel написа:
                            Ти повече си за каруца и за там, защото започваш без главна буква и завършваш без точно. Систематично! В началото си се мъчил само с главни.... Аха компенсираш за главните в началото... за това само с малки сега.Както и онзи ден видях 2 марей с мангали пълни посока сотолипиново, а си мислех, че брата се базика...

Коментар

Точно пък за правопис недей да говориш ,че хич те няма там...Мисли каквото си искаш!Твое право е да не обръщаш внимание на собственото си здраве ,пък си седнал да се оплакваш ,че ти се чупи колата...Майко мила...Спирам да чета тая тема...То бива кон с капаци ,ама чак пък толкова...
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Хахахха, стига бе. Аз тънко се опитах да ти кажа, че пишеш брутално неграмотно и човек не може да разбере къде започва и свършва изречение. А да правиш забележка на друг за това е доста тъпо.В същност ние не искаме да те убедим в нищо. Ти ни обясняваш, че италянските коли били боклуци. Като за сравнение имаш една харизана Мареа...стига бе. Нито пари си давал за тая кола и както се и разбра не я и позлваш...ами хвърляй я, купувай си 124 и сприраш да бълваш глупости.А вече ние глупендерите с италянските коли, ще му мислим сами за себе си ....то като прочетох как мърляво се отнасяш със здравето си ми стана ясно как се отнасяш и към автомобил и към работа и т.н.
                                ФИАТ- Пътят е само формалност
                                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                                -----------------------------------------------------
                                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Working...
                                X