Започвам да мисля, че модерато-администраторският екип, провежда изследване на тема Социалната психология към даден потребител, но поради възможно Обсесивно-компулсивното разстройство към марка автомобили, което е рядко срещано явление са отпуснали допълнително време за проучване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo 1.9 JTD - гасне и др Свястна диагностика в София ?!?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
rangel88
BO написа:rangel88 написа:Издребняваш много ! В парламента не могат да се оправят с пълен не пълен член ти от мене искаш бедничкия човечец...И не си мечтая за 124.... Но като гледам е наложителна и надежнаИ не си мечтая за 124....
Коментар
-
rangel88
k76 написа:Започвам да мисля, че модерато-администраторският екип, провежда изследване на тема Социалната психология към даден потребител, но поради възможно Обсесивно-компулсивното разстройство към марка автомобили, което е рядко срещано явление са отпуснали допълнително време за проучване.
Коментар
-
Имаше и тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...18586&start=15 Само специалиста се излъга да пише в нея.... Каза че помпата била проблема...Рангеле. Това твоята тема ли беше ???Аз се чудя, какво се занимават момчетата с теб. Човек каращ кола с червена течност наподобяваща нафта се чуди що не му вървялаколата...И какво искаш от колата си бре Рангеле ??? Милата "Марей", ако имаше възможностда плаче от шофИор, досега през изпускателния си колектор язовир със сълзи да е напълнила.Бракувай МареЙ, избави я от мъката, застреляй я с куршум...По-хуманно е някак си.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
rangel88
ntodorov написа:Имаше и тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...18586&start=15 Само специалиста се излъга да пише в нея.... Каза че помпата била проблема...Рангеле. Това твоята тема ли беше ???Аз се чудя, какво се занимават момчетата с теб. Човек каращ кола с червена течност наподобяваща нафта се чуди що не му вървялаколата...И какво искаш от колата си бре Рангеле ??? Милата "Марей", ако имаше възможностда плаче от шофИор, досега през изпускателния си колектор язовир със сълзи да е напълнила.Бракувай МареЙ, избави я от мъката, застреляй я с куршум...По-хуманно е някак си.
на бедничките хорица ...Ако си мислиш че като идеш на колонката ти дават 100 % чист дизел си лапни шаран. Не гледали тестовете по бтв на - 6 и е кенеф!
Коментар
-
rangel88 написа:Приличат ли си ???? ХАХАХАХАХАХАA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Зимата нафтата каква е черна ли ?????Тя е по мощна лошото е че свърши. Инак на - 30 си е така като на + 30И комън рейл пердашат с по 4/5/6/7 г. безотказно кой с каквото намери.Каквато ти кара камиона в еко или газпром такава и другаде ! Няма 50 рафинерии . Колко има в бг ????Ако си мислиш че като идеш на колонката ти дават 100 % чист дизел си лапни шаран. Не гледали тестовете по бтв на - 6 и е кенеф!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
rangel88
BO написа:rangel88 написа:Приличат ли си ???? ХАХАХАХАХАХАЕдиният ми братовчед другото му име е мерцедеса. Ще го прави за без пари и с кеф на лицето само като го чуе ще разбере къде го боли .... Дай му кола да оправя!
Коментар
-
rangel88
ntodorov написа:Зимата нафтата каква е черна ли ?????Тя е по мощна лошото е че свърши. Инак на - 30 си е така като на + 30И комън рейл пердашат с по 4/5/6/7 г. безотказно кой с каквото намери.Каквато ти кара камиона в еко или газпром такава и другаде ! Няма 50 рафинерии . Колко има в бг ????Ако си мислиш че като идеш на колонката ти дават 100 % чист дизел си лапни шаран. Не гледали тестовете по бтв на - 6 и е кенеф!Колегата е карал джугана с ракия и корселин едно време.... Аз съм слагал спирт за горене за всеки случай или бензин (на предишната кола обаче)Като сипах от еко и е сложих в фризера и стана на айран и ми замръзна усмивката.http://fakti.bg/bulgaria/85023-ekspe...us-13?page=2Я виж тука и в сервизите е дават/препоръчват http://e-svilengrad.com/2011/01/21/%...2%D0%B8%D0%B7/
Коментар
-
rangel88
pplk написа:rangel88 написа:Единия брачед ми другото му име е мерцедеса. Ще го прави за без пари и с кеф на лицето само като го чуе ще разбере къде го боли .... Да му кола да оправя
Коментар
-
rangel88
Kay_ написа:Стига лъгаааааа. Коя е тся предна кола на която си сипвал бензин с незнам си кво.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар