Здр, поради гаснене на голата в движение и след диагностика се оказа , че е за смяна регулатора на налягане на горивото.Моят регулатор е с номер 0 445 010 007 , но аз го замених с такъв от пежо с номер 0 281 002 493.Колата изгоря до този момент три резервоара и няма никакви други проблеми относно работата , ускорението и паленето!Единственото обезпокоително нещо е това, че колата харчи извън градско по 8-8,5 литра на 100Това ме накара да споделя с вас и да ви попитам възможно ли е да е зареди клапана или просто чиста случайност.Опитах се да намеря някаква информация за двата определени клапана като техническа характеристика за работата им и да ги сравня , но не успях.Благодаря Ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за заменяне на регулатора на Fiat Bravo 1.9 JTD
Collapse
X
-
Случайност. Най-вероятно не си засякъл разхода на принципа пълно=пълно, а по стрелка. Или ако е било пълно-пълно, то си изминал малък брой километри за теста, <200.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Бях заредил в Делчево-Македония догоре . От Делчево до Благоевград са около 40км заредих в Благоевград пак догоре на Еко и ми се стори много събра около 4,5литра.На другият ден тръгнах за София и се върнах около 220км и пак на същата бензиностанция до горе 17литра.Не съм забелязал разлика във вървежа от македонската нафта, даже обратното много хора я хвалят. Като остана по-свободен ще тествам и ще пиша.
Коментар
-
Ka3BaM написа:Бях заредил в Делчево-Македония догоре . От Делчево до Благоевград са около 40км заредих в Благоевград пак догоре на Еко и ми се стори много събра около 4,5литра.На другият ден тръгнах за София и се върнах около 220км и пак на същата бензиностанция до горе 17литра.Не съм забелязал разлика във вървежа от македонската нафта, даже обратното много хора я хвалят. Като остана по-свободен ще тествам и ще пиша.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
Ka3BaM написа:Нищо не е правено до преди голямото харчене . Освен замяната на регулатора и смяна на агренаж. Колата пали от раз и върви приличноFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар