140/150 за носач 300 лв пиши и 100 работа ама никой не се сеща че колата в момента струва 800/1000 по обяви примерно...Нови части на нова кола за старата има рециклирани или морга.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
матея тд 100 - Странно тракане откъм предница.
Collapse
X
-
rangel88
-
rangel88 написа:140/150 за носач 300 лв пиши и 100 работа ама никой не се сеща че колата в момента струва 800/1000 по обяви примерно...Нови части на нова кола за старата има рециклирани или морга.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
rangel88
cveiba написа:rangel88 написа:140/150 за носач 300 лв пиши и 100 работа ама никой не се сеща че колата в момента струва 800/1000 по обяви примерно...Нови части на нова кола за старата има рециклирани или морга.
Коментар
-
rangel88
Ходих и ми казаха такаВтулките ти са се разхлопали малко....И носачите ябълковите болтове и те са започнали. По малко, но са започнали... Колата ти е тежка и мотора е дизел (имаш тяга) и е силен (1.9 не е 1.1) и за това го усещаш в начален стадии.Най- добре два комплектовани нови носача с втулки и гаранция!- рециклиране не е много добре, защото не се знае кой как ги прави! Да ти набия втулки само временни решения са .По добре нови за да карат...Другото ще се види после като се вдигне за стабилизиращата щанга да не е и тя заминала.... Но за сега 2 нови носача! 60 ЛВ (май и с набиване на втулки) ще струва труда а ако и щанга 100/120И така каза и един лев не ми взе.
Коментар
-
rangel88 написа:Ходих и ми казаха такаВтулките ти са се разхлопали малко....И носачите ябълковите болтове и те са започнали. По малко, но са започнали... Колата ти е тежка и мотора е дизел (имаш тяга) и е силен (1.9 не е 1.1) и за това го усещаш в начален стадии.Най- добре два комплектовани нови носача с втулки и гаранция!- рециклиране не е много добре, защото не се знае кой как ги прави! Да ти набия втулки само временни решения са .По добре нови за да карат...Другото ще се види после като се вдигне за стабилизиращата щанга да не е и тя заминала.... Но за сега 2 нови носача! 60 ЛВ (май и с набиване на втулки) ще струва труда а ако и щанга 100/120И така каза и един лев не ми взе.
Коментар
-
rangel88
MishoMix написа:rangel88 написа:Ходих и ми казаха такаВтулките ти са се разхлопали малко....И носачите ябълковите болтове и те са започнали. По малко, но са започнали... Колата ти е тежка и мотора е дизел (имаш тяга) и е силен (1.9 не е 1.1) и за това го усещаш в начален стадии.Най- добре два комплектовани нови носача с втулки и гаранция!- рециклиране не е много добре, защото не се знае кой как ги прави! Да ти набия втулки само временни решения са .По добре нови за да карат...Другото ще се види после като се вдигне за стабилизиращата щанга да не е и тя заминала.... Но за сега 2 нови носача! 60 ЛВ (май и с набиване на втулки) ще струва труда а ако и щанга 100/120И така каза и един лев не ми взе.
Коментар
-
MishoMix написа:rangel88 написа:Ходих и ми казаха такаВтулките ти са се разхлопали малко....И носачите ябълковите болтове и те са започнали. По малко, но са започнали... Колата ти е тежка и мотора е дизел (имаш тяга) и е силен (1.9 не е 1.1) и за това го усещаш в начален стадии.Най- добре два комплектовани нови носача с втулки и гаранция!- рециклиране не е много добре, защото не се знае кой как ги прави! Да ти набия втулки само временни решения са .По добре нови за да карат...Другото ще се види после като се вдигне за стабилизиращата щанга да не е и тя заминала.... Но за сега 2 нови носача! 60 ЛВ (май и с набиване на втулки) ще струва труда а ако и щанга 100/120И така каза и един лев не ми взе.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
rangel88 написа:MishoMix написа:rangel88 написа:Ходих и ми казаха такаВтулките ти са се разхлопали малко....И носачите ябълковите болтове и те са започнали. По малко, но са започнали... Колата ти е тежка и мотора е дизел (имаш тяга) и е силен (1.9 не е 1.1) и за това го усещаш в начален стадии.Най- добре два комплектовани нови носача с втулки и гаранция!- рециклиране не е много добре, защото не се знае кой как ги прави! Да ти набия втулки само временни решения са .По добре нови за да карат...Другото ще се види после като се вдигне за стабилизиращата щанга да не е и тя заминала.... Но за сега 2 нови носача! 60 ЛВ (май и с набиване на втулки) ще струва труда а ако и щанга 100/120И така каза и един лев не ми взе.
Коментар
-
rangel88
MishoMix написа:rangel88 написа:MishoMix написа:rangel88 написа:Ходих и ми казаха такаВтулките ти са се разхлопали малко....И носачите ябълковите болтове и те са започнали. По малко, но са започнали... Колата ти е тежка и мотора е дизел (имаш тяга) и е силен (1.9 не е 1.1) и за това го усещаш в начален стадии.Най- добре два комплектовани нови носача с втулки и гаранция!- рециклиране не е много добре, защото не се знае кой как ги прави! Да ти набия втулки само временни решения са .По добре нови за да карат...Другото ще се види после като се вдигне за стабилизиращата щанга да не е и тя заминала.... Но за сега 2 нови носача! 60 ЛВ (май и с набиване на втулки) ще струва труда а ако и щанга 100/120И така каза и един лев не ми взе.
Коментар
-
rangel88
Проблема е решен с два нови носача.
Няма да трака лопа и тропа вече... Даже вози малко по добре и ми се струва, че не заляга така яко при по остър завой..
Само че не съм минал през стенд... Нямаше в сервиза... Няма да тегли на една страна или подобно нещо... Чудя се дали да стендовам въобще ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар