1 Така това нещо зимата се забелязваше в дясното колело на паваж и звучеше ето така - круп руп клуп руп - крупка рупка като паважа е неравен Някой път с по висока скорост 40/50- друг пут на ниска 20/30 някой път го няма..Сега днес го забелязах, че вече цялата предница го прави (Проблема е по централно вече...) особено на тръгване на 1/2 скорост малко по чевръсто това круп куп все едно закача отдолу нещо по картер или скоростна кутия даже и се усещат вибрации като крупка. 2 Другото нещо което е, че някой път като тръгвам се чува едно откъм двигателя цък или тък (на желязо) все едно двигателя не е стегнат и лопа (Такова лупане съм чувал на един рейс на който му падна двигателя на 6 септември забравили да му сложат болтовете в депото хахахахаха) По принцип е късала каре ляво преди 3 г направено е на преглед винаги се казва да се фокусира там всичко е било ок ама (2015)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
матея тд 100 - Странно тракане откъм предница.
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Re: матея тд 100 - Странно тракане откъм предница.
rangel88 написа:1 Така това нещо зимата се забелязваше в дясното колело на паваж и звучеше ето така - круп руп клуп руп - крупка рупка като паважа е неравен Някой път с по висока скорост 40/50- друг пут на ниска 20/30 някой път го няма..Сега днес го забелязах, че вече цялата предница го прави (Проблема е по централно вече...) особено на тръгване на 1/2 скорост малко по чевръсто това круп куп все едно закача отдолу нещо по картер или скоростна кутия даже и се усещат вибрации като крупка. 2 Другото нещо което е, че някой път като тръгвам се чува едно откъм двигателя цък или тък (на желязо) все едно двигателя не е стегнат и лопа (Такова лупане съм чувал на един рейс на който му падна двигателя на 6 септември забравили да му сложат болтовете в депото хахахахаха) По принцип е късала каре ляво преди 3 г направено е на преглед винаги се казва да се фокусира там всичко е било ок ама (2015)flippy89 написа:Тампон на двигател? Защо не хвърлиш едно око там.
Коментар
-
rangel88
MishoMix написа:rangel88 написа:1 Така това нещо зимата се забелязваше в дясното колело на паваж и звучеше ето така - круп руп клуп руп - крупка рупка като паважа е неравен Някой път с по висока скорост 40/50- друг пут на ниска 20/30 някой път го няма..Сега днес го забелязах, че вече цялата предница го прави (Проблема е по централно вече...) особено на тръгване на 1/2 скорост малко по чевръсто това круп куп все едно закача отдолу нещо по картер или скоростна кутия даже и се усещат вибрации като крупка. 2 Другото нещо което е, че някой път като тръгвам се чува едно откъм двигателя цък или тък (на желязо) все едно двигателя не е стегнат и лопа (Такова лупане съм чувал на един рейс на който му падна двигателя на 6 септември забравили да му сложат болтовете в депото хахахахаха) По принцип е късала каре ляво преди 3 г направено е на преглед винаги се казва да се фокусира там всичко е било ок ама (2015)
Коментар
-
rangel88 написа:MishoMix написа:rangel88 написа:1 Така това нещо зимата се забелязваше в дясното колело на паваж и звучеше ето така - круп руп клуп руп - крупка рупка като паважа е неравен Някой път с по висока скорост 40/50- друг пут на ниска 20/30 някой път го няма..Сега днес го забелязах, че вече цялата предница го прави (Проблема е по централно вече...) особено на тръгване на 1/2 скорост малко по чевръсто това круп куп все едно закача отдолу нещо по картер или скоростна кутия даже и се усещат вибрации като крупка. 2 Другото нещо което е, че някой път като тръгвам се чува едно откъм двигателя цък или тък (на желязо) все едно двигателя не е стегнат и лопа (Такова лупане съм чувал на един рейс на който му падна двигателя на 6 септември забравили да му сложат болтовете в депото хахахахаха) По принцип е късала каре ляво преди 3 г направено е на преглед винаги се казва да се фокусира там всичко е било ок ама (2015)
Коментар
-
rangel88
MishoMix написа:rangel88 написа:MishoMix написа:rangel88 написа:1 Така това нещо зимата се забелязваше в дясното колело на паваж и звучеше ето така - круп руп клуп руп - крупка рупка като паважа е неравен Някой път с по висока скорост 40/50- друг пут на ниска 20/30 някой път го няма..Сега днес го забелязах, че вече цялата предница го прави (Проблема е по централно вече...) особено на тръгване на 1/2 скорост малко по чевръсто това круп куп все едно закача отдолу нещо по картер или скоростна кутия даже и се усещат вибрации като крупка. 2 Другото нещо което е, че някой път като тръгвам се чува едно откъм двигателя цък или тък (на желязо) все едно двигателя не е стегнат и лопа (Такова лупане съм чувал на един рейс на който му падна двигателя на 6 септември забравили да му сложат болтовете в депото хахахахаха) По принцип е късала каре ляво преди 3 г направено е на преглед винаги се казва да се фокусира там всичко е било ок ама (2015)
Коментар
-
MishoMix написа:Новият носач започва от около 150 лв. за италианските автомобили."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
rangel88
M5kov написа:MishoMix написа:Новият носач започва от около 150 лв. за италианските автомобили.
Коментар
-
Тампон на носача или биелетка.Закарай колата в някой сервиз, за 5 лв. ще препипат всичко и ще ти кажат какво е за смяна."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
rangel88
M5kov написа:Тампон на носача или биелетка.Закарай колата в някой сервиз, за 5 лв. ще препипат всичко и ще ти кажат какво е за смяна.
Коментар
-
M5kov написа:MishoMix написа:Новият носач започва от около 150 лв. за италианските автомобили.M5kov написа:Тампон на носача или биелетка.Закарай колата в някой сервиз, за 5 лв. ще препипат всичко и ще ти кажат какво е за смяна.rangel88 написа:M5kov написа:Тампон на носача или биелетка.Закарай колата в някой сервиз, за 5 лв. ще препипат всичко и ще ти кажат какво е за смяна.
Коментар
-
rangel88
MishoMix написа:M5kov написа:MishoMix написа:Новият носач започва от около 150 лв. за италианските автомобили.M5kov написа:Тампон на носача или биелетка.Закарай колата в някой сервиз, за 5 лв. ще препипат всичко и ще ти кажат какво е за смяна.rangel88 написа:M5kov написа:Тампон на носача или биелетка.Закарай колата в някой сервиз, за 5 лв. ще препипат всичко и ще ти кажат какво е за смяна.
Коментар
-
rangel88 написа:Е не съм казал че е здраво крупкането. Просто се чува круп куп и това е 2/3 пътя и като сменяш от 1 на 2 и пускаш съединителят или работи с полусъединител на 2 по завоите. На 3 почни не се усеща нищо. Няма да тегли на ляво или дясно е преди малко е нацепих по пещерска 80/90 100 няма проблем ...А за големи сервизи като чуя и ми става лошо и особено който гонят да не гледаш какво правят вътре какво слагат и какво пишат, че са сложили и всичко сменено да ми се върне. <<<< динекспресИли да започне да ми гадае къде е проблема и накрая да му платя за гадаене и ровене по гугал книги и ползване на жокер обади се на приятел .-един приятел с WV в формула. Както и колега с една примиера дето се тресе като като центрофуга. Водиха правиха струваха 3 часа накрая ми викай дай 80 лв и си отивай нищо не става... Цаката му е да си намериш майстор на черно ама пекан. Имам един в Стамболийски но е само за центровки ремъци и ролки, но взема пари само за процедура с реален ефект!
Коментар
-
rangel88
MishoMix написа:rangel88 написа:Е не съм казал че е здраво крупкането. Просто се чува круп куп и това е 2/3 пътя и като сменяш от 1 на 2 и пускаш съединителят или работи с полусъединител на 2 по завоите. На 3 почни не се усеща нищо. Няма да тегли на ляво или дясно е преди малко е нацепих по пещерска 80/90 100 няма проблем ...А за големи сервизи като чуя и ми става лошо и особено който гонят да не гледаш какво правят вътре какво слагат и какво пишат, че са сложили и всичко сменено да ми се върне. <<<< динекспресИли да започне да ми гадае къде е проблема и накрая да му платя за гадаене и ровене по гугал книги и ползване на жокер обади се на приятел .-един приятел с WV в формула. Както и колега с една примиера дето се тресе като като центрофуга. Водиха правиха струваха 3 часа накрая ми викай дай 80 лв и си отивай нищо не става... Цаката му е да си намериш майстор на черно ама пекан. Имам един в Стамболийски но е само за центровки ремъци и ролки, но взема пари само за процедура с реален ефект!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар