Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Croma 1.9 jtd 150c - Въпрос!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Croma 1.9 jtd 150c - Въпрос!

Здравейте. От скоро се сдобих с това чудо - Croma 1.9 - 150c automatic. Имам въпрос относно кутията за въздушния филтър или по точно за един маркуч, който е изскочил и се нанизва точно на дъното на кутията. Вижда се когато се махне филтъра. При мен е маркуч който е с около 3см диаметър влиза точно в дъното на кутията от външната му страна. При смяната на филтъра го забелязах че се мандахерца там от долу, но ми се стори доста трудно и недостъпно, и за това не го закачих. 1. За какво служи? 2. Колата ми върви страхотно, но разхода ми е ( според мен ) доста завишен - 11,5 - 12л / 100км САМО градско каране по средно 20 км Всеки ден. 3. Ако сложа маркуча на мястото си, ще повлияе ли на разхода ми?Предварително благодаря на "ветераните" от форума. Научих доста неща от прочетеното тук.
    Fiat Croma 1.9 JTD 150cc - automatic.
    Това е колата!!!!

Здрасти, маркуча не знам за какво служи, но разхода е верен.
    1.9 16v multijet manual gearbox

Коментар

donibrasco написа:
      Здрасти, маркуча не знам за какво служи, но разхода е верен.
      Не се и съмнявам. Просто си мислих че този маркуч има нещо общо с разхода. Искам да знам за какво служи, за да знам дали да си цапам ръцете с него. :D
      Fiat Croma 1.9 JTD 150cc - automatic.
      Това е колата!!!!

Коментар

Би трябвало този маркуч да е за отвеждане на течности попаднали в кутията на филтъра. За това се мандахерца надолу