Здравейте колеги възможно ли е на фиат Браво 1.9 ЖТД да сложа турбина от алфа ромео 2.4 ЖТД и ще уморя ли двигателя по този начин.Интересува ме още дали няма да се получи така наречената "ТУРБО ДУПКА" и да ми отиде ускорението в ниските на кино.Ако някой е правил нещо подобно нека сподели.Турбината е ККК незнам точно от каква алфа е но е 2.4 ЖТД със сигурност само това знам.Фиатчето нещо слабичко ми се струва и сигурно ще си отива турбината.На 3000/3500 оборота ускорението става минимално.Абе все едно едвам живее хайвана до 3500 сичко е ок.Благодаря ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.9 JTD с турбо от алфа 2.4JTD
Collapse
X
-
Re: Браво 1.9 JTD с турбо от алфа 2.4JTD
Pitbull написа:Здравейте колеги възможно ли е на фиат Браво 1.9 ЖТД да сложа турбина от алфа ромео 2.4 ЖТД и ще уморя ли двигателя по този начин.Интересува ме още дали няма да се получи така наречената "ТУРБО ДУПКА" и да ми отиде ускорението в ниските на кино.Ако някой е правил нещо подобно нека сподели.Турбината е ККК незнам точно от каква алфа е но е 2.4 ЖТД със сигурност само това знам.Фиатчето нещо слабичко ми се струва и сигурно ще си отива турбината.На 3000/3500 оборота ускорението става минимално.Абе все едно едвам живее хайвана до 3500 сичко е ок.Благодаря ви предварително.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
Pitbull написа:Не не запушва филтъра ама съм със спортен филтър и съм вързал маркуча с миши опашки да му духа май трябва да си намеря филтърна кутия!Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар