Днес тествах една такава алфа. Няма нищо странно нито като шум на мотора нито претриса нито придърпва, нито нищо но при ускорение имам чувството, че не дърпа както трябва. Дали си въобразявам, щото нали все пак колата е 1600кг. На бравото дето е 200 нютона доста по-добре усещам тягата, а тази е 320 и се усеща много по-слабо...дали килограмите оказват влияние за това чувство ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео 159 1.9 JTDm май не ускорява както трябва !
Collapse
X
-
Re: Алфа Ромео 159 1.9 JTDm май не ускорява както трябва !
mitkosoft написа:Днес тествах една такава алфа. Няма нищо странно нито като шум на мотора нито претриса нито придърпва, нито нищо но при ускорение имам чувството, че не дърпа както трябва. Дали си въобразявам, щото нали все пак колата е 1600кг. На бравото дето е 200 нютона доста по-добре усещам тягата, а тази е 320 и се усеща много по-слабо...дали килограмите оказват влияние за това чувство ?Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
-
emzo написа:Напротив. Мотора си е супер. Колата, че е тежка - тежка е,но мотора лепи доволно.Или евро4 карантиите го спъват или си карал някаква тоталка.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
emzo написа:Напротив. Мотора си е супер. Колата, че е тежка - тежка е,но мотора лепи доволно.Или евро4 карантиите го спъват или си карал някаква тоталка.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
rangel88
noriaga написа:emzo написа:Напротив. Мотора си е супер. Колата, че е тежка - тежка е,но мотора лепи доволно.Или евро4 карантиите го спъват или си карал някаква тоталка.
Коментар
-
mitkosoft написа:Днес тествах една такава алфа. Няма нищо странно нито като шум на мотора нито претриса нито придърпва, нито нищо но при ускорение имам чувството, че не дърпа както трябва. Дали си въобразявам, щото нали все пак колата е 1600кг. На бравото дето е 200 нютона доста по-добре усещам тягата, а тази е 320 и се усеща много по-слабо...дали килограмите оказват влияние за това чувство ?
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
-
OpenGL написа:mitkosoft написа:Днес тествах една такава алфа. Няма нищо странно нито като шум на мотора нито претриса нито придърпва, нито нищо но при ускорение имам чувството, че не дърпа както трябва. Дали си въобразявам, щото нали все пак колата е 1600кг. На бравото дето е 200 нютона доста по-добре усещам тягата, а тази е 320 и се усеща много по-слабо...дали килограмите оказват влияние за това чувство ?Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:Днес тествах една такава алфа. Няма нищо странно нито като шум на мотора нито претриса нито придърпва, нито нищо но при ускорение имам чувството, че не дърпа както трябва. Дали си въобразявам, щото нали все пак колата е 1600кг. На бравото дето е 200 нютона доста по-добре усещам тягата, а тази е 320 и се усеща много по-слабо...дали килограмите оказват влияние за това чувство ?Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
mitkosoft написа:OpenGL написа:mitkosoft написа:Днес тествах една такава алфа. Няма нищо странно нито като шум на мотора нито претриса нито придърпва, нито нищо но при ускорение имам чувството, че не дърпа както трябва. Дали си въобразявам, щото нали все пак колата е 1600кг. На бравото дето е 200 нютона доста по-добре усещам тягата, а тази е 320 и се усеща много по-слабо...дали килограмите оказват влияние за това чувство ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар