Нещо нивомера ми прави майтапи... Към 10 литра ми се губи по стрелка... Цедката утайника са чистени ама пак се базика...Днес се качвам паля показа към 20 литра като покарам малко се качва.... Минах 5 км до центъра тренирах качвам се показва 13/14 л (квоооо) като палих ми премигна и лампата за резерва...Като минах пак 5 км спрях пед къщи гледам показва 26/27 лПреди 1.5 месец отивам на село има 40 литра слагам 20 показва 50/53 отивам си в Пловдив (20км) показва 60 (толкова и трябва да е!)...На кое да вярвам повече на студена или на топла кола ???Резервата на колко светва 6 л 8 л ?Мареа тд 100 е колата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ниво на нафта.
Collapse
X
-
Етикети: –
-
rangel88
ivel написа:потенциометъра на нивомера ти е прецакан,смени го с друг
Коментар
-
rangel88 написа:ivel написа:потенциометъра на нивомера ти е прецакан,смени го с другFIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
rangel88
Flow написа:rangel88 написа:ivel написа:потенциометъра на нивомера ти е прецакан,смени го с друг
Коментар
-
rangel88
Интересно като е запалиш и поработи стрелката започва бавно да се качва като хронометър до 40 литра (колкото има). После си падне и светне резервата пак се вдига...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар