Здравейте колеги, от скоро съм собственик на Стило jtd 115 и съм очарован от колата. Супер много екстри за класа си, доста върви и днес смених масло и всички филтри. Но ми направи впечатление, че има масло в гофрирания върдуховод м/у турбото и дебитомера. Според мен не би трябвало да има масло там. Във филтърната кутия няма и не съм вадил дебитомера да го видя(нямах време). Нормално ли е това или каква може да е причината. Доста съм бос на тема дизели, че сега и с турбо. Досега само бензин с гас :D След смяната на консумативите колата още повече върви, ама яката върви, двигателя се чува перфектно, турбото си свирка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло м/у турбо и дебитомер Стило
Collapse
X
-
Re: Масло м/у турбо и дебитомер Стило
nick84 написа:1 Но ми направи впечатление, че има масло в гофрирания върдуховод м/у турбото и дебитомера. Според мен не би трябвало да има масло там. 2 Във филтърната кутия няма и не съм вадил дебитомера да го видя(нямах време). Нормално ли е това или каква може да е причината. 3 След смяната на консумативите колата още повече върви, ама яката върви, двигателя се чува перфектно, турбото си свирка.evgeni85 написа:Вземаш спрей за дебитомери или за карбуратори и пръскаш дебитомера от поне 20 см. в посока на въздуха. Пръскаш и чакаш да изсъхне. Няма да бъркаш с нищо да чистиш. Ще усетиш разликата осезаемо.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар