Здравейте,та при мен проблема че гасне само когато дам пълна газ или постепенно като стигне над 3500 4000 оборота. Смених регулатора на налягането и пак същия проблем. С паленето нямам проблеми. Имам някакви подозрения че е от гнп-то защото от щуцера за нафтата смучи въздух дали е възможно да е от това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.9 жтд 105к гасне в движение
Collapse
X
-
Веднага ли след като е загаснала пали или след кратка (1-2 мин) почивка?При форсиране на място ли гасне?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Сподели какво сте направили.Извинявам се предварително ,но не мисля че трябва да казвамна някой какво и как да гледа,че да ти вземе парите.Ако сам се бориш бих сподели опита!Въпреки всичко имам съмнения че ти е износена помпата.Ако е така вариантите са друга помпа (цената е на пазарлък а гаранцията е под съмнение)или ремонт на твоята,но там цената идва по-висока но пък има гаранция.Има начин как да се разбере кое точно не е наред.Разполагам със нужната апаратура за това.Тук идва проблема разтояние.Поздрави
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар