Здравеите колеги много моля за помощ имам следния проблем с пунтото онзи ден ми пристигна от италия със следния проблем.подгрявам и паля но работи неравномерно отзад пропу6ва с миризма на нафта свети подгряването и чекина за проблем и колата не може да се изфорсира все едно не и достига нафта тъи като е в авариен режим предполагам изгасям я при това положение и при повторно палене или евентуално трето колата пали и никакви лампи не светят и колата си работи ок все едно не е било нищо изфорсира се и си върви идеално до следващото гасене и процедурата се повтаря пак не мога да разбера какъв е проблем някои случвало ли му се е нещо подобно.един приятеле я закачи на компа но му даде само грешка в ротора на помпата но като чета може тая грешка да е от 10 неща поне.мои приятел в италия които ми я изпрати каза че собственика е казал че проблема е в имобилаизера и нещо са ровили под волана но не знам какво точно=извинявам се за несвързаното писане но предполагам разбрахте за какво става въпрос .благодаря предварително които може да помогне
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с пунто 1.9д 60к.с 2002г спешно
Collapse
X
-
Здравейте, аз имам абсолютно същия проблем. Дали можете да ме насочите към някой, който може да погледне за какво става въпрос? От скоро се появи и нов проблем, колата се самофорсира. Например карам с постоянна скорост и изведнъж без никаква причина започва да си самоподава газ до около 3000 оборота, задържа ги за малко и след това пада пак на 800. Много ще се радвам ако някой може да ме посъветва къде мога да отида за да закачат колата и да погледнат. От Велико Търново съм.159 A3.000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар