Аз напоследък зареждам на една и съща бензиностанция, локална, с гориво от Ромпетрол, винаги пълня догоре. На колонките си пише Efix, което е марка на Ромпетрол.Като паднаха студовете тия дни, доста колеги изреваха, че не могат да запалят, дори доста по-нови коли от моята (на колежката е 2012, примерно).Причината вероятно е тази:http://kozloduy-bg.info/index.php?p=news&aid=15456Мойта Крома си пали всяка сутрин, без проблем, от първия път. С чисто нов акумулатор съм, на по-малко от месец.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тази сутрин за пръв път Кромата не запали....
Collapse
X
-
Re: Тази сутрин за пръв път Кромата не запали....
noriaga написа:Колеги тази сутрин кромата не щя да запали. Въртях бая. Според мен си има достатъчно ток в акумулатора, стартера върти, обаче не пали. Резервоара е почти пълен - 10л макс да са изгорени... Тези дни я карах почти всеки ден. Последно я карах преди 2 дена и нямаше никакви проблеми с паленето, обаче тази сутрин (-10 ми показваше на таблото) - греда. Какъв може да е проблема?noriaga написа:Запали пущината от раз, все едно никога не е имало проблем :D. Явно е било от нафтата.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
rangel88
noriaga написа:Добре де? Според теб каква е причината, че цял ден на 4-ти януари не щя да запали а въртях като луд. И след това на 5-ти като се стопли запали от раз? Без нищо да е пипано по колата.
Коментар
-
rangel88
tyson написа:Ползвайте само добавки на Bardahl, ако искате най-дборото.
Коментар
-
tyson написа:Ползвайте само добавки на Bardahl, ако искате най-дборото.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
emzo написа:Нафтата поевтиня и търсите как да я оскъпите ли ?Бензин, всичко е на бензинова основа.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
emzo написа:Нафтата поевтиня и търсите как да я оскъпите ли ?Бензин, всичко е на бензинова основа.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Днес сутрина в Силистра термометъра показваше -18 и нещо си,излизам да паля Фиатката (1.9 td100) и греда въртя не пали.Свещите са нови,авансаторен клапан нов,акумулатор нов,стартер обслужен на скоро и нИще да пали.Отворих капака гледам нафтата стои преди филтъра викам да напомпя крушата твърда кЪт камак замръзнала нафтата.Но със гореща вода се оправи явно в резорвара не беше замръзнала.запали от втория път.Е46 330d 2++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар