Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тази сутрин за пръв път Кромата не запали....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нафтата е мешана, така че не знам от коя верига е проблема Но ще си взема добавка със сигурност. Препоръчаха ми Castrol TDA..
    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

noriaga написа:
      Нафтата е мешана, така че не знам от коя верига е проблема Но ще си взема добавка със сигурност. Препоръчаха ми Castrol TDA..
      И на мен ми я препоръчаха - 2 години карам с нея - не съм имал проблем. Зареждам само на Лукойл. Не знам дали е от нея...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

noriaga написа:
        Пари на вятъра, само си оскъпяваш нафтата. Като искаш добавка - сипи бензин.-------Колко дизели карах, та немски, та итал, та френски, как така нито един път не ми сипаха "кофти" нафта ? Как така един път не установих, че колата върви по-добре или по-зле ?Как така, толкоз години все палят пущините ? Кой, както иска, така да го тълкува
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          noriaga написа:
          Пари на вятъра, само си оскъпяваш нафтата. Като искаш добавка - сипи бензин.-------Колко дизели карах, та немски, та итал, та френски, как така нито един път не ми сипаха "кофти" нафта ? Как така един път не установих, че колата върви по-добре или по-зле ?Как така, толкоз години все палят пущините ? Кой, както иска, така да го тълкува
          Добре де? Според теб каква е причината, че цял ден на 4-ти януари не щя да запали а въртях като луд. И след това на 5-ти като се стопли запали от раз? Без нищо да е пипано по колата.
          Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

То и бензина вече дали е бензин :Д
            FIAT BRAVO 1.9 JTD 105, 99г.

Коментар

Не знам, каква е причината, варианти има, но не искам да те вкарвам във филм.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Не знам, каква е причината, варианти има, но не искам да те вкарвам във филм.
                Компресия ?
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

онзи ден правих едно ауди а6 и познайте защо не палеше-при отвиване на пробката на филтъра, дори не текна и капка.вкарахме я на топло и на другия ден запали.и много още такива примери може да дам.бензина върши отлична работа,също и добавката кастрол тда,както и на бардал.така,че всеки си преценява сам какво да сложи.иначе това ,което забелязах е ,че под минус7 нафтата без добавки кристализира яко,а нашите бай-ганьовци я пестят.разбира се има много бензиностанции ,които си слагат редовно зимата добавки,ама кой да знае къде слагат и по колко,така,че според мен всеки индивидуално трябва да си слага добавка или бензин

Коментар

emzo написа:
                    noriaga написа:
                    И аз карам от година и нещо вече и не сипвам нищо, ако трябваше да се слага щяха да го пишат в упътването на колата, според мен само си разваляте колите още повече. Смени си филтри милтри и трябва да се оправи според мен и си смени бензиностанцията!

Коментар

super_angel28 написа:
                      ако трябваше да се слага щяха да го пишат в упътването на колата, според мен само си разваляте колите още повече.
                      Пише го, за справка мануал на Ц класа, в202/3.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не съм го чел, но не пише ли да се слага за профилактика от време на време, не да караме с него винаги.

Коментар

super_angel28 написа:
                          emzo написа:
                          noriaga написа:
                          И аз карам от година и нещо вече и не сипвам нищо, ако трябваше да се слага щяха да го пишат в упътването на колата, според мен само си разваляте колите още повече. Смени си филтри милтри и трябва да се оправи според мен и си смени бензиностанцията!
                          Колега викаш не си влизал от доста време във форума, с тия си мнения реши да трупаш мнения или?!Колега, нарушаваш правилата! 1.3. Потребителите не би трябвало да се държат като "модератори в сянка". Ако някой потребител забележи нещо нередно би могъл да се свърже с някой от Модераторите. Потребители, които се правят на модератори ще бъдат предупреждавани. Това се налага от факта, че другите потребители се дразнят от въпросните "модератори в сянка".Модераторски екип на фиат-бг.орг
                          Фиат Крома 1.9 16v+
                          Фиат Браво 1.6 16v
                          Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Пиша единствено и само за да помогна с каквото мога, да се слага подобрител нон стоп според мен е грешно, нека да кажат и други какво мислят. Не знаех, че е лошо да си кажеш мнението. Ако не ти харесва се оплачи на модератор!

Коментар

Да си кажеш мнението е едно,а ти говориш без да си сигурен. Добавките се подбират внимателно,и само ако знаеш с коя какво постигаш, тогава можеш да слагаш на всяко зареждане и предвид качеството на горивата при нас е особено препоръчително. Аз например с подходящите противозамръзващи добавки след цяла нощ на -14 градуса след Нова година запалих без никакъв проблем Кромата.
                              Фиат Крома 1.9 16v+
                              Фиат Браво 1.6 16v
                              Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Добре, както кажеш! Не ми се спори.

Коментар

Working...
                                X