Нафтата е мешана, така че не знам от коя верига е проблема Но ще си взема добавка със сигурност. Препоръчаха ми Castrol TDA..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тази сутрин за пръв път Кромата не запали....
Collapse
X
-
noriaga написа:Нафтата е мешана, така че не знам от коя верига е проблема Но ще си взема добавка със сигурност. Препоръчаха ми Castrol TDA..VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
noriaga написа:Нафтата е мешана, така че не знам от коя верига е проблема Но ще си взема добавка със сигурност. Препоръчаха ми Castrol TDA..F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:noriaga написа:Нафтата е мешана, така че не знам от коя верига е проблема Но ще си взема добавка със сигурност. Препоръчаха ми Castrol TDA..Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
онзи ден правих едно ауди а6 и познайте защо не палеше-при отвиване на пробката на филтъра, дори не текна и капка.вкарахме я на топло и на другия ден запали.и много още такива примери може да дам.бензина върши отлична работа,също и добавката кастрол тда,както и на бардал.така,че всеки си преценява сам какво да сложи.иначе това ,което забелязах е ,че под минус7 нафтата без добавки кристализира яко,а нашите бай-ганьовци я пестят.разбира се има много бензиностанции ,които си слагат редовно зимата добавки,ама кой да знае къде слагат и по колко,така,че според мен всеки индивидуално трябва да си слага добавка или бензин
Коментар
-
emzo написа:noriaga написа:Нафтата е мешана, така че не знам от коя верига е проблема Но ще си взема добавка със сигурност. Препоръчаха ми Castrol TDA..
Коментар
-
super_angel28 написа:emzo написа:noriaga написа:Нафтата е мешана, така че не знам от коя верига е проблема Но ще си взема добавка със сигурност. Препоръчаха ми Castrol TDA..Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Да си кажеш мнението е едно,а ти говориш без да си сигурен. Добавките се подбират внимателно,и само ако знаеш с коя какво постигаш, тогава можеш да слагаш на всяко зареждане и предвид качеството на горивата при нас е особено препоръчително. Аз например с подходящите противозамръзващи добавки след цяла нощ на -14 градуса след Нова година запалих без никакъв проблем Кромата.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар