Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ритмично цвъкане на ремък.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ритмично цвъкане на ремък.

Здравейте,случая е следният : беше ми се повредил обтегача на пистовия ремък и го смених с нов , но преди да го сменя с бях сменил ремъка и то за нула време изяде една от пистите . Не ми се сменяше нов ремък и на новия обтегач му сложих същия закъсан ремък. След време се появи едно цвъкане , смених паразитната ролка , но цвъкането остана , обтегача все още си е нов , но ремъка е без една писта . Доста време карам така не го къса , но ми изглежда , че все пак се мести , не върви точно по пистите и да остава една празна ... Друг проблем ми е странно премигване на светлините , не се променя при подаване на газ , просто като застана пред стена и се вижда фаровете как леко премигват, да не е разбито нещо по алтернатора и от него да цвърчи . Звука е като този , но малко по тих.https://www.youtube.com/watch?v=AEUe6uKxTv8Не съм много по обясненията , но мисля ,че ще ме разберете . Лек ден на всички!

задължителна смяна на пистовия ремък,а за светлините замерете алтернатора

Коментар

Благодаря за бързият отговор . Ще сменя и ремъка и дано това досадно цвъкане изчезне и аз си мисля , че е заради липсата на писта.

Коментар

Каква кола? Ако имаш вътрешен подгрев ще премигва не ами...