Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто 1.9 DS припушва и тресе.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Пунто 1.9 DS припушва и тресе.

Здравейте! От скоро съм собственик на фиат пунто мк2 1.9 атмосферен дизел..скромно но от сърце . Така , забелязвам следните проблеми : когато натисна по-сериозно газта и пуши черно (повече от нормалното за един дизелов двигател) другия проблем който ме дразни е леко тресене на 4-та и 5-та предавка на около 2000 об. От какво може да е според вас, колеги ? Благодаря предварително.
    Punto 1.9....

Re: Фиат Пунто 1.9 DS припушва и тресе.

vokien написа:
    Здравейте! От скоро съм собственик на фиат пунто мк2 1.9 атмосферен дизел..скромно но от сърце . Така , забелязвам следните проблеми : когато натисна по-сериозно газта и пуши черно (повече от нормалното за един дизелов двигател) другия проблем който ме дразни е леко тресене на 4-та и 5-та предавка на около 2000 об. От какво може да е според вас, колеги ? Благодаря предварително.
    Имах същите приблеми.Според някои хора проблема е в ГНП и след сменяването му с механично се оправят нещата.При мен проблема се реши с нов съединител. Сега съединителя започна да тресе при потегляне и проблема плавно започна да се връща. Лошото е че ти разбиват тампоните на двигателя и скоростната кутия.За пушенето като я здавиш си пуши. Винаги си е правила кълбо от дим.
    Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Working...
    X