преди малко покарах малко колата и ми се стори доста шумен двигателя и като проверих маслото едвам имаше малко масло на края на щеката .Не го бях проверявал от 2 седмици някаде и да съм минал около 800-1000 км, а маслото вече е на около 6500 7000 км.До 5000км бях долял около 500 гр., а само днес долях толкова дали може да е от маслото , а то е "урания" наливно .Смятъм другия път да сложа "селения" да видя как ще е с негоПри вас как е с доливането колко доливате.На мен малко и гарнитурата на капака на клапаните пуска трябва и него да го оправя ама незнам кога ще се наканя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
гори много масло
Collapse
X
-
Re: гори много масло
reiban написа:преди малко покарах малко колата и ми се стори доста шумен двигателя и като проверих маслото едвам имаше малко масло на края на щеката .Не го бях проверявал от 2 седмици някаде и да съм минал около 800-1000 км, а маслото вече е на около 6500 7000 км.До 5000км бях долял около 500 гр., а само днес долях толкова дали може да е от маслото , а то е "урания" наливно .Смятъм другия път да сложа "селения" да видя как ще е с негоПри вас как е с доливането колко доливате.На мен малко и гарнитурата на капака на клапаните пуска трябва и него да го оправя ама незнам кога ще се наканя.
Коментар
-
Re: гори много масло
reiban написа:преди малко покарах малко колата и ми се стори доста шумен двигателя и като проверих маслото едвам имаше малко масло на края на щеката .Не го бях проверявал от 2 седмици някаде и да съм минал около 800-1000 км, а маслото вече е на около 6500 7000 км.До 5000км бях долял около 500 гр., а само днес долях толкова дали може да е от маслото , а то е "урания" наливно .Смятъм другия път да сложа "селения" да видя как ще е с негоПри вас как е с доливането колко доливате.На мен малко и гарнитурата на капака на клапаните пуска трябва и него да го оправя ама незнам кога ще се наканя.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Не знам дали имат и друго масло, предполагам ,че да, но това определено не е твоето масло.Маслата за камиони отговарят на съвсем други изисквания и са обособени в друга група по ACEA която се бележи с буквата "Е".Все - пак един камион при нормална магистрална скорост поддържа обороти около 1000-1100.Не бих казал, че е фатално да се кара с такова масло, но не е препоръчително.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
не капе от никаде малко олива грнитурата на капака на клапаните но не е много, а иначе си върви колата не съм се наканил да е засека от 0 до 100 за колко ще ги направи за да ги сравня с на колегите резултатите за да видя дали наистина си върви нормално или само така ми се струва.Fiat Marea 1,9TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар