Мерси!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Крома 1.9 120кс.
Collapse
X
-
Днес на светлина е друго. В събота ни ток ни слънце, картината придобива сюжет. Повече по-натам.https://www.youtube.com/watch?v=UF6C...?v=_Bc2jfiuiioЛибра 1,9 жтд 2000г. LX
Фиат Крома 1,9 2009г.
Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.
Коментар
-
k76 написа:Боби, кажи нещо повече за скоростите. Тук не съм попадал на тема за проблеми, ако имаш повече инфо...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Мерси Боби, ама не си прав, докато свалях мотора, някои инж. решения ме накараха да понамразя модела, а сега и това.... :D Създаването на модела е протекъл така: Колеги трябва ни нов модел, трябва за изкара 5 години, а след това българите да му мислят за ремонти, а ние мразим българите. Това в кръга на шегата, но някои неща са си е......, предполагам заради сигурността. Не съм запознат с тестове, би трябвало да има много звезди. Това за най-малкия мотор, а на горе... За скоростите, от 15-20 години не съм отварял, последните, докато им уцеля подложки и луфтове, вярно че бяха стари и нямаше части, ама....., ще го мисля, има време. Маслото в тях беше перфе, на цвят и консистенция, предполагам е Селения Матрикс, това масло заради цвета си е доста издайно за смените и проблемите. Ако беше станало тежко Мелнишко, със сигурност ще ме боли главата. п.п. В събота написах, че хлопат буталата, това при авария на тока и сумрак, вчера видях, че е нормално около 0.2, по прецизно и със снимки по-късно.Либра 1,9 жтд 2000г. LX
Фиат Крома 1,9 2009г.
Коментар
-
Колеги ,помагайте!Днес забелязах,че когато колата работи на място има вибрации ,който при натискане на съединителя изчезват.Педала на съединителя е по твърд от нормалното,но си е така от както я имам.Шум имам на 3-ра и 4-та скорост,дали е само маховик или съм късметлия и трябва да правя и маховик и кутия?Как може да се провери кутията дали е за отваряне ?Какво бихте ме посъветвали да правя на този етап ?Ако се окаже и кутията ,дали няма да я довърша карайки така ?Дали да пробвам със смяна на масло на кутията ?Мерси!Забравих да добавя ,че миналата зима ми затягаха скоростите и то доста ,отидох в сервиз и ми казаха ,че било от жилата без да я поглеждат,та се съмнявам да не би да е било от маслото ,предвид изгледания клип за които благодаря на колега.
Коментар
-
valioboy написа:Колеги ,помагайте!Днес забелязах,че когато колата работи на място има вибрации ,който при натискане на съединителя изчезват.Педала на съединителя е по твърд от нормалното,но си е така от както я имам.Шум имам на 3-ра и 4-та скорост,дали е само маховик или съм късметлия и трябва да правя и маховик и кутия?Как може да се провери кутията дали е за отваряне ?Какво бихте ме посъветвали да правя на този етап ?Ако се окаже и кутията ,дали няма да я довърша карайки така ?Дали да пробвам със смяна на масло на кутията ?Мерси!Забравих да добавя ,че миналата зима ми затягаха скоростите и то доста ,отидох в сервиз и ми казаха ,че било от жилата без да я поглеждат,та се съмнявам да не би да е било от маслото ,предвид изгледания клип за които благодаря на колега.Либра 1,9 жтд 2000г. LX
Фиат Крома 1,9 2009г.
Коментар
-
ivel написа:какво ще рече 0,2,много ми е интересно.тук говорим за хлабини във стотни,т.е в порядъка на 30-80 микрометраЛибра 1,9 жтд 2000г. LX
Фиат Крома 1,9 2009г.
Коментар
-
Тази кутия дали е м32 от опел инсигния 2009г. с мотор 2.0 сдти 131 к.с.https://www.megaparts.bg/product/6-s...-131-ks-2009-g
Коментар
-
valioboy написа:Тази кутия дали е м32 от опел инсигния 2009г. с мотор 2.0 сдти 131 к.с.https://www.megaparts.bg/product/6-s...-131-ks-2009-gЛибра 1,9 жтд 2000г. LX
Фиат Крома 1,9 2009г.
Коментар
-
е,да този ключ е супер.съветвам те като сглобяваш вала задължително да го измериш с микрометър и индикатор вътромер.също така тези измервания да ги направи човек ,който знае какво прави-мери се на температура около 20гр,микрометъра да е добре нулиран и настроен.това всичко ти го казвам,защото ако някоя шийка не е на точен размер шлайфана ще береш ядове.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар