Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Крома 1.9 120кс.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

много точно казано и пояснено

Коментар

Днес си поиграх малко, запали от третия път /по около 6-8 секунди/, като и горивния филтър е сменен и от там до дюзите всичко е празно. Единствената грешка която даде е ЕГР, но е работила само по-две три минути на два пъти. Сега наред е компа за ДПФ и ЕГР и тогава отзиви.https://www.youtube.com/watch?v=DaHg...ature=youtu.be
      Либра 1,9 жтд 2000г. LX
      Фиат Крома 1,9 2009г.
      Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.

Коментар

Колега,антифриза на клипчето ти е прелят, иначе звучи добре мотора,евала за труда,много полезна тема.

Коментар

За антифриза- точно е напълнена и ще го дръпне, вече го е дръпнала де, врътнах и 180-200 км. Искам да попитам, някой има ли лог на дебитомера на ниски обороти /на място/, защото за сега под товар и над 2200-2400 оборота не искам. п.п. Имах по големи очаквания, не тропа не хлопа, но не като Либра-меко мазно, все едно съм си Ивеко-стегнато и високо.
          Прикачени файлове
          Либра 1,9 жтд 2000г. LX
          Фиат Крома 1,9 2009г.

Коментар

k76 написа:
            За антифриза- точно е напълнена и ще го дръпне, вече го е дръпнала де, врътнах и 180-200 км. Искам да попитам, някой има ли лог на дебитомера на ниски обороти /на място/, защото за сега под товар и над 2200-2400 оборота не искам. п.п. Имах по големи очаквания, не тропа не хлопа, но не като Либра-меко мазно, все едно съм си Ивеко-стегнато и високо.
            Браво за труда колега. Със здраве да си я караш Кромата . Иначе и аз не съм очарован от возията, очаквах по комфортна возия.
            Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Сложете и 16ки
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Сложете и 16ки
                Емо, тя е с 16.
                Либра 1,9 жтд 2000г. LX
                Фиат Крома 1,9 2009г.

Коментар

Брей па е и красавица Искаш да кажеш че друса повече от Либрата ли? Yellow_Flash_Colorz_PDT_44
                  Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
                  EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
                  EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Working...
                  X