Здравей те колеги имам следния проблем понякога ми изклучва турбото и се вклучва чек енгине и колата спира да върви страното е че при леко натискане на педала вобще не реягира когато го натисна повечко тогава реягира и колата пак не варви както трябва след 2-3 рестарта се оправя за малко но настъпя ли я пак пак така става ако можете да ме насочете каде да търся проблема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат пунто мк2 JTD 80 проблем с варвенето
Collapse
X
-
Re: фиат пунто мк2 JTD 80 проблем с варвенето
traker87 написа:Здравей те колеги имам следния проблем понякога ми изклучва турбото и се вклучва чек енгине и колата спира да върви страното е че при леко натискане на педала вобще не реягира когато го натисна повечко тогава реягира и колата пак не варви както трябва след 2-3 рестарта се оправя за малко но настъпя ли я пак пак така става ако можете да ме насочете каде да търся проблема
Коментар
-
ivel написа:лош контакт на буксите на потенциометъра на педала на газта.трябва ти контактен спрей
Коментар
-
Ceci92 написа:Здобих се и аз със същото пунто и го прави същия номерно само при достигане на видока скорост /180км/иначе не. Качвана е на диагностика и казаха че има доста грешки, но при натискане на спирачка изхвърля от софтуера...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар