въздушен филтър и тръбите проверил ли си ги обстойно?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Либра ЖТД 115 изгуби мощност
Collapse
X
-
Не съм, ще я кача и на канал за да ги огледам за спуквания.Предполагам връзката с грешно отчитане е сцепване на маркуч след дебиромера?Но аз не намирам връзка, ако е така не би трябвало когато е студен мотора да не върви, а когато загрее да върви нормално?Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
cokata_23 написа::P0404 erg - затапен еP 0101 - нисъко нивоP0110 - високо нивоНа празен ход 1.02v на дебитомера, при подаване на гас не се променя.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Днес имах време и сложих дебитомера от жтд 105 за проба.Върви си добре, но имам чувството, че след 3000об е малко по - мудна спрямо деботомер от жтд 115. Набирането в ниските сякаш е по плавно и от по-ниски обороти. С ори дебитомера около 1800 об все едно някой я риташе отзад.Пушеци никакви, т.е трудно забележими (припушване) при яко мачкане под товар.Все пак ще си търся от жтд 115, ускорението с него ми допада повече.П.с При днешната диагностика не излезе грешка за егр,явно ламаринката ми е прегоряла за 33хил км.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Коментар
-
Добър, добър... иска чистене.Беше омаслен като го извадих, но понеже си забравих спрея нямаше как да го почистя. На място при форс даде макс. 3.6V, оборотите бяха над 4к.Възможно е и ниският волтаж да е създало такова впечатление.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Коментар
-
cokata_23 написа:Днес имах време и сложих дебитомера от жтд 105 за проба.Върви си добре, но имам чувството, че след 3000об е малко по - мудна спрямо деботомер от жтд 115. Набирането в ниските сякаш е по плавно и от по-ниски обороти. С ори дебитомера около 1800 об все едно някой я риташе отзад.Пушеци никакви, т.е трудно забележими (припушване) при яко мачкане под товар.Все пак ще си търся от жтд 115, ускорението с него ми допада повече.П.с При днешната диагностика не излезе грешка за егр,явно ламаринката ми е прегоряла за 33хил км.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар