Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

нормално ли е при 170-180 км/ч да пуши

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: нормално ли е при 170-180 км/ч да пуши

gdd55 написа:
    Покарах я точно 100км на корава цедка през които отзаде хварчеше много яко кимур ама много яко.Сега в момента да дойде някой дам и покаже каде е пушека отзаде ако иска и при 300км/ч.
    Чудя се дали това ще помогне при мене. Това мнение за продухването и друг път съм го срещал ама не ми се вързва много. Интересното е че пушенето го забелязах откакто въртя градско - от лятото не съм излизал извън града. Особенно преди за загрее на 1-2-3 по сфетофарите направо скривам в пушек колата зад мене. Иначе грам масло не ми е изхарчила за сега(4000+ километра). Може да пробвам да "поиздухам" малко.
    Fiat Punto 1.7TD

Коментар

пробвай 100км са нищо,ама гледай да не и е*еш майката,леко с прекъсвачите

Коментар

Това с тия пушаци си е много относително. При нашите коли първото, за което трябва да се замислим при пушене са старите катализатори. Той като се задъни, няма как да не пуши. Другото са дюзи и разпръсквачи евентуално. Трето турбото да е заминало. Четвърто - НАФТАТА В БЪЛГАРИЯ е боклук. Пето филтрите - въздушен и горивен.А друго се чудя, защо не си зададете въпроса, защо Дизелова кола на няколко месеца, като я изрязва някой пред вас, пуши? Нали е нова?

Коментар

doofiat написа:
          А друго се чудя, защо не си зададете въпроса, защо Дизелова кола на няколко месеца, като я изрязва някой пред вас, пуши? Нали е нова?
          Не съм виждал такава .Ако е била с фабричен дефект тва е друг въпрос

Коментар

Аз съм виждал БМВ 7 серия от най новите да пуше като кюмбе!
            Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
            Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

doofiat написа:
              Това с тия пушаци си е много относително. При нашите коли първото, за което трябва да се замислим при пушене са старите катализатори. Той като се задъни, няма как да не пуши. Другото са дюзи и разпръсквачи евентуално. Трето турбото да е заминало. Четвърто - НАФТАТА В БЪЛГАРИЯ е боклук.А друго се чудя, защо не си зададете въпроса, защо Дизелова кола на няколко месеца, като я изрязва някой пред вас, пуши? Нали е нова?
              Нафтата трябваше да я сложиш на 1-во място.Аз стигнах до извода, че пушенето е заради недобро изгаряне- най- нормално е при голямо натоварване на двигателя, като се подава рязко газ (нафта ) да пропушва (при бързо ускоряване например). Но ако почне да пуши прекалено много и постоянно- значи има нещо запушено. Понякога продухването може да помогне, но рядко. Тук колегата doofiat е прав, но е пропуснал и въздушен и горивен филтър кога сте ги сменяли последно?

Коментар

morg написа:
                doofiat написа:
                Това с тия пушаци си е много относително. При нашите коли първото, за което трябва да се замислим при пушене са старите катализатори. Той като се задъни, няма как да не пуши. Другото са дюзи и разпръсквачи евентуално. Трето турбото да е заминало. Четвърто - НАФТАТА В БЪЛГАРИЯ е боклук.А друго се чудя, защо не си зададете въпроса, защо Дизелова кола на няколко месеца, като я изрязва някой пред вас, пуши? Нали е нова?
                Нафтата трябваше да я сложиш на 1-во място.Аз стигнах до извода, че пушенето е заради недобро изгаряне- най- нормално е при голямо натоварване на двигателя, като се подава рязко газ (нафта ) да пропушва (при бързо ускоряване например). Но ако почне да пуши прекалено много и постоянно- значи има нещо запушено. Понякога продухването може да помогне, но рядко. Тук колегата doofiat е прав, но е пропуснал и въздушен и горивен филтър кога сте ги сменяли последно?
                Поправих поста си :D П.С. Подписа ми е в духа на темата

Коментар

rustson написа:
                  Аз съм виждал БМВ 7 серия от най новите да пуше като кюмбе!
                  Добавям и AUDI Q7, чиито ауспухови накрайници не са извити надолу, а са прави и над тях имаше две петна от сажди по бронята
                  FIAT Punto 1.7TD

Коментар

айде и дюзите да добавиме а??при мен точно те бяха проблема и заради тях пушеше
                    FIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA

Коментар

Working...
                    X