Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дебитомер-ремап

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дебитомер-ремап

Здравейте! Стило 2002 има проблем с дебитомера, съответно върви без проблем, като е откачен. Майстор ме посъветва да се ремапне. Цената била същата като при покупка на нов. Не ми е много ясен казуса, затова моля, ако имате мнение - споделяйте.

Здравей и добре дошъл във Форума!Мнението ми е повече да не ходиш при този майстор.Ако ти се виждат много парите за нов (около 180 лв.), вземи си употребяван, ако не ти се рискува с употребяван - карай си така.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

И на мен ми се струва малко нелогично. Иначе въпроса е дали и с нов няма да има проблем... Но ще видя и друг майстор и така. Благодаря за мнението.

Коментар

Ако вървежа се оправя, като откачиш буксата, значи категорично проблема ти е в дебитомера
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Дам, прав си. Всъщност говоря за кола, която обмислям да купя. Та за това не са ми ясни доста неща, а и ще е първата. :D

Коментар

То да й е само това проблема, не е никакъв проблем
            Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Ами засега това е главният, доста запазена колица, пък ще видим...

Коментар

Ggg7 написа:
                Ами засега това е главният, доста запазена колица, пък ще видим...
                Ако не си я купил споразумейте се за лек отбив в цената. Определено колата е с тотално "заминал" си дебитомер. Аз лично те съветвам да си закупиш нов на Бош. Останалото е компромис, какъвто по-късно ще се убедиш, че не си е струвал :P ПС: Дали ремапа е алтернатива - не знам, но тук има много запознати хора, които по-късно ще се включат със съвети. 115 кончета ли е Стило-то ?
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Да, със сигурност ще падне цената леко. 115 коня, да.

Коментар

Ggg7 написа:
                    Да, със сигурност ще падне цената леко. 115 коня, да.
                    Чел съм тук, че успешно си понасят и ремап-че. Следи си темата. Със сигурност ще се включат правилните хора, които щете ориентират най-добре.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Отивате в подходящ сервиз и и правите диагностика.Ако дебитомера е заминал, проверяваш, колко струва нов БОШ, само и единствено БОШ. И го отбиваш от цената.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                      X