Здравейте получи ми се един проблем педала на съединителя започна да пропада по време на каране и не може да се вкарват предавките. Смених помпата на педала но проблема остана за което ме хвана много яд... както и да е остана лагер помпата но ми казаха,че тя ако е дала фира трябва да тече а аз загуба на масло нямам нито грам .... Когато я обезвъздуша се кара някакво време без проблем и пак пропада ... направи ми впечатление ,че когато изръчкам колата по-стабилно и спирам по рязко или по продължително като спра педала е пропаднал няма никаква логика но е факт .. До колкото видях помпата ползва само казанчето на спирачките нищо повече .. сутрин като се кача пак е мек и никакъв скорости не влизат помпам малко и пак става за известно време .. Много ще бъда благодарен ако някой може да помогне направо останах без идеи... Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo 1.9 jtd 115 hp-Проблем с помпите на съединителя
Collapse
X
-
обезвъздушаването се прави под налягане в казанчето за спирачната теност до 2 бара макс или с вакум помпа иначе остава въздух в система само с помпене на педала няма да стане по големите сервизи разполагат с тях http://zimber-tools.com/avto-instrum...strumenti.htmlfiat stilo jtd
Коментар
-
И аз за жалост имах същия проблем доскоро , педала пропадаше и като я оставя да преседи 1-2 дена колата и се вдигаше за известно време , сменихме горната помпа с надеждата да е по-малкия дявол . Момчетата в сервиза се видяха в чудо 2 дена седя там да я обезвъздушават и все пропадаше педала и така няколко седмици по-късно (докато се съберат малко финансии) я вкарах свалиха скоростната кутия и сменихме аксиалния лагер(помпа) . Вече педала седи горе и отделя посредата. При мен поне така се решиха нещата. А и при мен не се губеше никаква течност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар